Angajări masive în Poliție, Jandarmerie și la Pompieri!

Carmen Dan doreste insa intarirea Politiei Romane, a Jandarmeriei, a Pompierilor si a celorlalte structuri ale MAI "prin oameni care au trecut prin scoala".

Angajări masive în Poliție, Jandarmerie și la Pompieri!

 

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat aseara ca MAI va continua sa faca angajari din surse externe. "Am adoptat deja memorandumul de angajare din sursa externa. A fost o discutie serioasa si cu colegii, la Brasov. Se lucreaza la proiectia bugetara", a anuntat ministrul.

Carmen Dan doreste insa intarirea Politiei Romane, a Jandarmeriei, a Pompierilor si a celorlalte structuri ale MAI "prin oameni care au trecut prin scoala".

"Sunt doua planuri: cel al reducerii deficitului prin aducerea de resursa umana din surse externe si acela de reducere a deficitului prin cresterea cifrei de scolarizare. Eu cred ca regula generala trebuie sa fie aceea de a intari Politia Romana, Jandarmeria si Pompierii si structurile Ministerului Afacerilor Interne prin oameni care au trecut prin scoala", a continuat ministrul Carmen Dan, potrivit agerpres.ro.

"Politistii nu sunt indeajuns de protejati si de pregatiti"

Tot aseara, Carmen Dan a spus ca politistii nu sunt indeajuns de protejati si de pregatiti, ca isi doreste o practica unitara si, daca se poate, sa nu li se mai reproseze nimic.

"Nu consider ca politistii sunt indeajuns de protejati. Nu consider ca sunt indeajuns de pregatiti. Tocmai de aceea ne-ati vazut si astazi in actiune si ne dorim sa avem o practica unitara si sa nu ni se mai reproseze nimic, daca se poate", a declarat ministrul Afacerilor Interne.

sursa: observator.tv

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...