Angajări la Centrul Medical Județean din Botoșani al MAI

Angajări la Centrul Medical Județean din Botoșani al MAI

Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu din Ploiești, subordonat Direcției Medicale a Ministerului Afacerilor Interne, organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de agent I prevăzut în statul de organizare al Centrului Medical Județean Botoșani - Secretariat și Administrativ, prin încadrare directă ca agent de poliție, din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea posturilor vacante.

Pentru înscrierea la concurs, candidaţii vor transmite dosarele de recrutare - exclusiv în format electronic - la adresa de e-mail a Centrului Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu Ploieşti - resurse.cmdta.ph@mai.gov.ro, până la data de 08.07.2022, ora 14:00 și vor cuprinde documentele prevăzute de art. 59 alin.(1) din Anexa nr.3 la Ordinul ministrului afacerilor interne nr.140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., cu modificările și completările ulterioare.

Toate informațiile necesare celor interesați pot fi aflate accesând următorul link: https://dm.mai.gov.ro/ploiesti/blog/2022/06/27/anunt-concurs-agent-i-agent-de-politie-27-06-2022/.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
432

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
562

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1728

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...