Andrei Zaharescu, numit consul general în Africa de Sud. Cine este noul purtător de cuvânt al Guvernului

Andrei Zaharescu, numit consul general în Africa de Sud. Cine este noul purtător de cuvânt al Guvernului
Andrei Zaharescu a fost trecut din postul de purtător de cuvânt al Guvernului în cea de consul general la Cape Town (Africa de Sud), au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale. Numirea în funcţie a fost aprobată prin hotărâre de guvern în şedinţa de vineri.

Ulterior, prim-ministrul Victor Ponta a confirmat informaţia. Acesta a declarat că activitatea de comunicare va fi coordonată de Mirel Palada.
 
Contactat de MEDIAFAX, Andrei Zaharescu nu a răspuns până în prezent întrebărilor legate de această informaţie.

Andrei Zaharescu a fost numit purtător de cuvânt al Guvernului în luna mai a anului trecut, imediat după instalarea Guvernului USL.

Anterior, Zaharescu a lucrat ca prezentator al ştirilor din emisiunea "Observator" de la Antena 1, după ce anterior lucrase la mai multe posturi de televiziune.

Cine este noul comunicator-şef al Guvernului

Mirel Palada a fost numit luna trecută de premierul Victor Ponta consilier de stat pentru strategii guvernamentale. "Ne bucurăm să-l avem alături de noi, începând de azi, pe Mirel Palada, care ne va ajuta în zona strategiilor guvernamentale. Mult succes!", a scris Ponta la acea vreme pe Facebook.

Mirel Palada este din 2006 partener şi director general la CCSB, institut de sondare a opiniei publice implicat anul acesta într-un scandal, după ce Mihai Motoc, fost asociat şi consilier al lui Dan Voiculescu, a susţinut public că fondatorul PC i-a cerut în repetate rânduri măsluirea sondajelor, dar şi a exit-poll-urilor de la alegerile prezidenţiale din 2009. La rândul său, Palada a explicat că răfuiala lui Motoc cu Voiculescu este una personală şi nu implică CCSB.

Potrivit datelor din CV, Mirel Palada lucrează ca sociolog din 1998 şi a trecut pe la INSOMAR, Media Pro Grup, Institutul PRO, Population services International, Centrul Naţional Media şi CCSB.  Din 2009 este doctorand la SNSPA, unde predă din 2000.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
201

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
99

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
109

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...