Andreea Marin: Am hotărât să donez 500 de hăinuţe pentru copiii din Moldova

Andreea Marin: Am hotărât să donez 500 de hăinuţe pentru copiii din Moldova
Vedeta a răspuns vineri seară  la teledonul organizat de Unicef şi Realitatea TV pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor.
Andreea Marin a declarat la Realitatea TV că vrea să îi ajute personal pe copiii din zonele inundate.

"Am hotărât, împreună cu prietena şi colega mea Irina Schrotter, să facem hăinuţe, în fabrica de la Iaşi unde lucrăm la colecţia Violet, pentru 500 de copii din Moldova", a spus vedeta.

"Vreau să vă cer sprijinul să ne indicaţi un loc, o comunitate unde credeţi că sunt binevenite şi unde noi să le transportăm", i-a rugat Andreea pe reprezentaţii Realitatea TV.

Andreea Marin Bănică a primit medalia de aur pentru inovaţia pe care a adus-o body-urilor pentru copii din gama Violet, la Salonul de Invenţii de la Geneva. O parte a încasărilor pentru această gamă de lenjerie ajunge la copiii care sunt nevoiţi să stea perioade lungi în spital din cauza unor boli severe.

Fosta prezentatoare a precizat că tragediile precum inundaţiile, se întâmplă de multe ori din ignoranţă. "Altădată pentru că votăm pe cine nu trebuie, pentru că pur şi simplu nu punem lucrurile în mod logic cap la cap, pentru că nu îi ascultăm pe cei care ar putea să o facă. Sunt specialişti care au multe de spus, dar pe care nu îi ascultă nimeni pentru că nu sunt în partidul în care trebuie", a spus Andreea.

Andreea Marin a subliniat că într-o astfel de campanie trebuie să acordăm primul ajutor, de cele mai multe ori în obiecte. "Fiecare dintre noi se gândeşte cu ce poate ajute, ce are bun acasă şi ce poate da unor copii, de exemplu. Firmele caută să ajute cu materiale de construcţii, de igienă etc.".
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
192

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
404

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
114

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...