Andreea Marin a salvat o moldoveancă de la pușcărie: A fost închisă, după ce violatorul i-a ucis copiii

Andreea Marin a salvat o moldoveancă de la pușcărie: A fost închisă, după ce violatorul i-a ucis copiii
Andreea Marin Bănică a reușit să salveze o femeie din Republica Moldova de la pușcărie. Aceasta a fost acuzată pe nedrept la 20 de ani de închisoare, după ce a fost violată de tatăl copiilor și ulterior obligată să avorteze. Femeia a făcut 6 ani de închisoare, iar Andreea Marin a reușit, prin intermediul autorităților de la Chișinău, să obțină grațiere. Vedeta a fost invitată la emisiunea Happy Hour de la Pro TV România, unde a relatat povestea tinerei.

Istoria a început acum 6 ani, când victima avea 25 de ani. "Bărbatul, la care eu și familia mea deseori lucram, m-a sunat într-o zi și a spus că are niște morcovi care trebuiau scoși din grădină. A venit și ne-a luat cu mașina pe mine și pe sora mea, care avea atunci 22 de ani. În timpul mesei, a trimis-o pe sora mea după apă. Fântâna era foarte departe. A început să se dea la mine, m-a lovit și m-a violat. Atunci bărbatul avea 43 de ani, o familie și doi copii", a spus fata într-un interviu realizat de Andreea Marin.

Tânăra a rămas gravidă după ce bogătaşul satului a violat-o. Când acesta a aflat de sarcină, a bătut-o şi i-a provocat avortul, femeia fiind în luna a 6-a de sarcină. I-a injectat mai multe substanțe și i-a dat să bea cu forța mai multe pastile. Avea gemeni. Bărbatul a lovit cu hârleţul copiii ca să fie sigur că aceştia vor muri, după care i-a îngropat, iar pe victimă a lăsat-o într-o baltă de sânge", spune Andreea Marin.

Părinții fetei au ignorat-o și au părăsit-o, iar bărbatul a amenințat-o și a obligat-o să-și asume vina pentru avort. Astfel, victima a fost presată să semneze învinuirea care era deja pregătită.

"Femeia a făcut deja 6 ani de închisoare, iar acelui bărbat nu i s-a întâmplat nimic. Fondul ONU pentru populaţie a apelat la mine ca să mă întâlnesc cu preşedintele acestei ţări şi să fac advocacy", a mai adăugat Andreea.

După interviu, victima a spus că le dorește părinților sănătate și numai bine. "Totul o să fie bine, poate peste ani ne vom revedea", a mai adăugat ea.


Sursa: UNIMEDIA

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni pe podium la etapa națională a Concursului de Atletism și Cros „Cupa A.S.P.R.” (galerie foto)

astăzi, 14:52
6

Patru subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani sunt printre cei mai buni dintre pompierii militari din România, la...

Zeci de botoșăneni au fost selectați în vederea angajării la Bursa Locurilor de Muncă!

astăzi, 14:28
44

La Bursa Locurilor de Muncă, desfășurată vineri dimineață, au participat 665 de cetățeni interesați să intre pe piața muncii. Din cei 665 care au fost prezenți, 135 au fost selectați pent...

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
115

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...