Ancheta in cazul barbatului cazut de pe schela, la Dorohoi!

Inspectoratul Teritorial de Munca a fost informat de firma D&D Construct SRL cu privire la accidentul de munca suferit de unul dintre muncitori, fiind deschisa o ancheta in acest caz.  

Miercuri, în jurul orelor 9,00, lucrătorul M. Florin, în vârstă de 47 ani, de profesie dulgher, angajat la Societatea Comercială D&D Construct S.R.L. Botoşani, a suferit un accident de muncă prin cădere de la o înălţime de circa 6 metri, la punctul de lucru al unităţii din Municipiul Dorohoi – modernizare hală producţie aparţinând Societăţii Comerciale ITALPANT S.R.L. Botoşani, se arata intr-un comunicat al ITM Botosani.  

Angajatorul a înştiinţat Inspectoratul Teritorial de Muncă despre producerea evenimentului.

Deoarece este cu incapacitate de muncă, acesta va fi cercetat de către angajator, conform prevederilor legale în vigoare.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de nenorocire: Mașină răsturnată pe cupolă, șoferul a scăpat ca prin minune! (Foto)

Thursday, 3 October 2024

Accidentul a avut loc pe raza localității Dângeni. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de desc...

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

Thursday, 3 October 2024

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

Thursday, 3 October 2024

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...