ANAF: Vom acorda stimulentele, dar ştim că unii angajaţi vor fi nemulţumiţi - VEZI CRITERIILE!

ANAF: Vom acorda stimulentele, dar ştim că unii angajaţi vor fi nemulţumiţi - VEZI CRITERIILE!
Şeful ANAF, Sorin Blejnar, a declarat luni că este convins că mulţi angajaţi din sistem nu vor fi mulţumiţi de noile condiţii de acordare a stimulentelor dar  crede în maturitatea lor şi nu se aşteaptă la noi proteste.

Condiţiile de acordare a stimulentelor aferente lunilor august şi septembrie au fost schimbate de actuala conducere a Ministerului de Finanţe. După câteva zile de negocieri, sindicaliştii şi reprezentanţii ministerului au ajuns la un acord în acest sens. Stimulentele vor fi acordate însă se va ţine cont de trei criterii: atingerea plafonului stabilit, gradul de colectare şi sumele atrase suplimentar.

Şeful ANAF, Sorin Blejnar, a declarat luni că este convins că mulţi angajaţi din sistem nu vor fi mulţumiţi de noile condiţii dar nu se aşteaptă la noi proteste.

"O parte din oameni vor fi nemulţumiţi pentru că am schimbat modul de acordare a stimulentelor. În această ţară mulţi oameni sunt nemulţumiţi şi mulţi nu au bani, dar eu cred în maturitatea angajaţilor noştri şi nu cred că vor fi organizate noi proteste", a explicat Sorin Blejnar, citat de RTV.

În privinţa datei la care stimulentele vor fi date, reprezentanţii din Ministerul de Finanţe au spus că banii vor fi trimişi abia după ce vor primi listele din teritoriu.

"Avem coeficienţii, avem sumele stabilite pentru fiecare direcţie din subordine şi urmează zilele următoare, azi - mâine, să le facem. Când subcomisiile vor finaliza listele oamenii îşi vor primi banii în ziua următoare. Nu ştiu dacă sunt făcute listele în teritoriu, trebuie să sosească pe email la comisia centală", a mai spus Sorin Blejnar.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
325

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
463

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
591

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...