ANA MARIA BUCSA va reprezenta Botosaniul la Cerbul Copiilor!

ANA MARIA BUCSA va reprezenta Botosaniul la Cerbul Copiilor!

ANA MARIA BUCSA

Festivalul de Muzică Pop pentru Copii Cerbul de Aur Junior va avea loc între 6 şi 9 august, la Piatra-Neamţ, evenimentul urmând să fie transmis de TVR 3.

La festival participă 67 de concurenţi, care vor evolua pe grupe de interpretare: grupa I (5-7 ani), grupa a II-a (8-10 ani), grupa a III-a (11-13 ani), grupa a IV-a (14-17 ani), grupuri vocale mici şi grupuri vocale mari.

Din Botosani, singura calificata la aceasta competitie este talentata Ana Maria Bucsa, care va concura la grupa de varsta 11-13 ani. Ana Maria Bucsa este eleva a Liceului de Arta Stefan Luchian din Botosani, ea acumuland o vasta experienta in competitiile muzicale nationale si internationale.

Gala de premiere va avea loc pe 9 august. Copiii înscrişi în competiţie vor avea parte şi de un concurs Miss şi Mister Festival, precum şi de o petrecere în jurul unui foc de tabără, care va avea loc după ultima seară de concurs. Special pentru acest eveniment a fost amenajat ştrandul municipal din Piatra Neamţ.

Selecţia concurenţilor a fost făcută în perioada februarie-aprilie 2009, în urma preselecţiilor zonale din 13 oraşe ale României şi a semifinalei desfăşurate la Bucureşti.

Pe scena festivalului vor susţine recitaluri: D&D, Alexandra Ruge, Alina Eramia, Andreea Cernica, Sophia, Ştefan Atargovitoaie şi Mihai Trăistariu.

Festivalul Cerbul de Aur Junior, ce va fi prezentat de Irninis Miricioiu şi Bogdan Ghiţulescu, îl are ca preşedinte de onoare pe Alexandru Arşinel.

Directorul festivalului este Dan Dimitriu, iar directorul artistic - Vasile Muraru.

Organizatorii festivalului sunt TVR 3, Asociaţia Rainbow Music, Primăria Oraşului Piatra Neamţ şi Consiliul Judeţean Neamţ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
11

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
109

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...