Ana Kids Land, Farmecul Copilăriei - cel mai nou spațiu de joacă din Botoșani FOTO

Ana Kids Land, Farmecul Copilăriei - cel mai nou spațiu de joacă din Botoșani FOTO

Patiseria Ștefania împlinește 6 ani de activitate și sărbătorește prin inaugurarea celui mai nou spațiu de joacă destinat copiilor cu vârstele cuprinse între 0 și 12 ani, situat deasupra cofetăriei-patiserie din Bd. Mihai Eminescu Nr. 14 din municipiul Botoșani.

Cel mai nou spațiu de joacă pentru copii, Ana Kids Land - Farmecul Copilăriei este dotat cu aparatură de gaming, e-learner cu tablă interactivă, kinect și jocuri care vor face deliciul copiilor în timpul petrecut aici, este locul perfect pentru petrecerile celor mici. 

Amplu și luminos, spațiul poate acomoda până la 50 de copii pentru petreceri, serbări și banchete. S-a dat deja startul la programări, info la numărul de telefon 0743323838.

Fiind situat la etajul de deasupra patiseriei, este locul perfect pentru a lasă copiii la joacă în timp ce adulții se pot răsfăța cu delicioasele preparate din laboratorul propriu.

Patiseria Stafania - Ana Kids land - Farmecul Copilăriei vă invită să sărbătorim împreună cei 6 ani de activitate la ceva dulce.

https://www.facebook.com/patiseria.stefania



















(P).