America tuturor posibilităților: Un DEŢINUT a lăsat ÎNSĂRCINATE patru gardiene ale închisorii

America tuturor posibilităților: Un DEŢINUT a lăsat ÎNSĂRCINATE patru gardiene ale închisorii
Autorităţile americane investighează mai mulţi angajaţi ai penitenciarului şi pe membrii unei grupări de la un centru corecţional din Baltimore, după ce s-a descoperit că întregul centru era controlat de Black Guerilla Family.
 
Gruparea controlată de deţinuţi şi condusă chiar din interiorul centrului e anchetată pentru introducerea de droguri şi telefoane mobile în închisoare, dar şi pentru întreţinerea de relaţii sexuale, patru gardiene fiind lăsate însărcinate de acelaşi bărbat.

Conform primelor date oferite publicităţii, 25 de persoane -inclusiv 13 gardiene de la centrul de corecţie- sunt anchetate pentru infracţiuni legate de traficul de droguri şi spălarea de bani.

Tavon White, un deţinut a cărui poreclă este "Buldogul", a început să controleze gaşca Black Guerilla Family -şi implicit închisoarea- după ce a fost arestat, în 2009, fiind acuzat de tentativă de omor. Bărbatul a controlat şi operaţiunile ilegale ale găştii din afara zidurilor închisorii.

"E închisoarea mea", spune White, într-o convorbire telefonică interceptată de poliţişti. "Sunt foarte serios. Eu iau fiecare decizie în închisoare, nimic nu trece de mine, totul ajunge la mine", scrie Baltimore Sun. 

Bărbatul a întreţinut relaţii sexuale cu mai multe gardiene ale închisorii, patru dintre acestea rămânând însărcinate cu el şi două tatuându-şi numele acestuia pe corp, una pe gât, iar cealaltă pe încheietura mâinii, suţin documentele autorităţilor federale.
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul Trenurile Soarelui 2024 ocolește Botoșaniul, ce orașe sunt pe listă!

astăzi, 16:26
67

CFR Călători a anunțat joi după-amiază începerea programului Trenurile Soarelui 2024, cu începere din 14/15 iunie.Într-un comunicat dat publicității, operatorul feroviar d...

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
34

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
71

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...