Amenzi în valoare de 19.000 lei, la piscine şi parcurile de distracţii din Botoşani!

Amenzi în valoare de 19.000 lei, la piscine şi parcurile de distracţii din Botoşani!
Mai mulÅ£i agenÅ£i economici din BotoÅŸani, care desfăşoară activitate pe zona de agrement au fost amendaÅ£i de comisarii Comsiariatului JudeÅ£ean pentru ProtecÅ£ia Consumatorului, care au depistat o serie de nereguli în urma desfăşurării unui control.

Potrivit lui Mirel Rogalschi, comisar-ÅŸef adjunct în cadrul CJPC BotoÅŸani, acÅ£iunea de control a vizat respectarea prevederilor legale la prestarea serviciilor în incinta ÅŸtrandurilor, piscinelor, bazinelor de înot, unităţi de închiriere echipament de agrement, parcuri de distracÅ£ii.

De asemenea, s-a verificat respectarea conformităţii calităţii condiţiilor de comercializare şi etichetare a alimentelor din chioşcurile şi unităţile de alimentaţie publică din acele incinte.
 
În total, au fost 13 operatori economici verificaÅ£i, iar la finalul controlului s-au aplicat 12 avertismente ÅŸi 13 amenzi în valoare de 19.000 de lei.

"Au fost depistate în principal probleme de informare, lipsă instrucÅ£iuni de utilizare a echipamentelor cu care erau dotate spaÅ£iile respective, averizări, tarife, preÅ£uri practicate, ÅŸi informaÅ£ii vizavi de operatorul economic", a declarat Mirel Rogalschi.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
1

PreÈ™edintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să È›inem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
52

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
52

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...