Amenzi de peste 18.000 de lei aplicate de polițiști în urma unei razii!

Amenzi de peste 18.000 de lei aplicate de polițiști în urma unei razii!
În perioada 11-13.10.2013, peste 40 de poliţişti din cadrul Birourilor de Ordine Publică, Rutier şi Investigaţii Criminale – Poliţia municipiului Botoşani, cu sprijinul lucrătorilor IJJ Botoşani, au acţionat pe raza municipiului, în scopul prevenirii şi combaterii faptelor antisociale.

Cu prilejul acţiunilor au fost legitimate 193 de persoane, 71 dintre acestea fiind atenţionate cu privire la comportamentul adoptat în locuri publice.

Au fost dispersate 31 grupuri de persoane, care, prin conduita lor perturbau liniştea şi ordinea publică şi au fost aplanate 8 conflicte.

Poliţiştii rutieri au verificat în trafic 29 de autovehicule.

Cu prilejul desfăşurării acţiunilor, au fost constatate şi aplicate 76 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 18.660 lei, dintre care 45 la Legea nr.61/1991(republicată) pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
9

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
28

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
135

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...