Amendament depus de un parlamentar de Botoşani pentru primăria condusă de soţie!

Amendament depus de un parlamentar de Botoşani pentru primăria condusă de soţie!
Deputatul botoşănean Verginel Gireadă a avut o intervenţie glumeaţă marţi, în plenul Parlamentului în care se dezbătea bugetul pe 2016, susţinându-şi amendamentul prin care solicita 6.284.000 de lei pentru primăria Mihai Eminescu.

"Am o misiune foarte grea şi în special acasă. Soţia mea este primar şi singurul lucru care m-ar întreba- dacă am trecut vreun amendament prin Parlamentul României", şi-a început Verginel Gireadă intervenţia prin care solicita acoperirea creditului pe care Primăria Mihai Eminescu l-a făcut pentru modernizarea drumurilor comunale şi săteşti şi reţeaua de apă- canalizare, indicând ca sursă de finanţare fondul de rezervă al Guvernului.

"Amendamentul a fost semnat de cinci parlamentari de Botoşani- Cristian Roman, Costel Şoptică, Roxana Anuşcă Florentina, Viorel Grigoral, Corneliu Popescu. V-aş fi recunoscător, sper să nu mi-o iau acasă", a încheiat deputatul botoşănean,în zâmbetele colegilor din Parlament.

Amendamentul său nu a trecut, de aici şi dezamăgirea deputatului botoşănean. "Păi, sunt printre singurii parlamentari care au un primar în casă. Sunt eu, un coleg de la Iaşi şi poate încă unul. Degeaba am luptat, treburile erau aranjate. O să fie vai de noi", a declarat Verginel Gireadă pentru Ştiri.Botoşani.Ro.

 

Spune-ne opinia ta