Amendă uriașă aplicată firmei al cărei camion s-a răsturnat într-un sens giratoriu din municipiul Botoșani!

Reprezentanții Direcției Silvice Botoșani au confiscat întreaga cantitate de lemn transportată cu autocamionul care s-a răsturnat, luni dimineață, în sensul giratoriu de la intrarea în municipiul Botoșani dinspre Iași, lângă peco LukOil.

Șoferul firmei din Suceava care a provocat accidentul transporta 5 metri cubi de frasin, 7,8 metri cubi de lemn de fag pentru foc și 3 metri cubi de deșeuri pentru care nu avea documente, singurele acte pe care le-a prezentat fiind un aviz de însoțire a mărfii pentru deșeuri.

Întreaga încărcătură confiscată a fost transportată la depozitul Direcției Silvice din zona Rediu, iar lemnul va fi scos la licitație, dacă nu va exista o contestație din partea firmei din localitatea Bogdănești, județul Suceava, căreia îi aparține camionul care trebuia să ajungă la Albești.

Firma a primit și o amendă usturătoare din partea Poliției, în cuantum de 25.000 de lei.

Accidentul s-a produs după ce șoferul autocamionului a pătruns în sensul giratoriu și și-a dat seama mult prea târziu că a greșit drumul, iar după ce a frânat brusc autocamionul s-a răsturnat iar întreaga încărcătură s-a împrăștiat pe șoșea.

Traficul la ieșirea din municipiul Botoșani dinspre Bulevardul Mihai Eminescu a fost blocat timp de șapte ore, până când s-a reușit repunerea pe roți a autocamionului, cu o macara. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Bocitoarele vesele” se joacă, în acest sfârșit de săptămână, la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani! (foto)

astăzi, 18:50

Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar coregrafia și ilustrația muzicală sunt asigurate de Victoria Bucun. Din distribuție fac parte: Marius Rogojinschi, Cezar Amitroaei, Dana Buc...

PNL Botoșani, Valeriu Iftime: „ Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni.” (video)

astăzi, 17:50

„Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni. A devenit o normal...

Noi oportunități de dezvoltare pentru municipiul și județul Botoșani!

astăzi, 17:15

Proiectul, în valoare de 15,91 milioane de lei, este finanțat prin Programul Operațional de transport PT 2021-2027 și prevede abordarea integrată a transportului de persoane tip navetă pe i...