A înfipt cuțitul într-un tânăr cu care s-a luat la ceartă!

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din satul Stăuceni, a ajuns în stare gravă la spital, în noaptea de marți spre miercuri, după ce a fost înjunghiat cu un cuțit în urma unei altercații cu un consătean, în vârstă de 52 de ani.

Cei doi au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat s-au luat la ceartă. Bărbatul mai în vârstă a scos un cuțit și l-a înfipt în hemitoracele drept al tânărului.

La fața locului a fost chemată o Ambulanță care a transportat victima la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri medicale, fiind internat mai apoi pe una dintre secțiile Spitalului Județean.

Polițiștii au deschis pe numele agresorului un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, dar în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie tânărul, se poate face o altă încadrare juridică a faptei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Bocitoarele vesele” se joacă, în acest sfârșit de săptămână, la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani! (foto)

astăzi, 18:50

Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar coregrafia și ilustrația muzicală sunt asigurate de Victoria Bucun. Din distribuție fac parte: Marius Rogojinschi, Cezar Amitroaei, Dana Buc...

PNL Botoșani, Valeriu Iftime: „ Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni.” (video)

astăzi, 17:50

„Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni. A devenit o normal...

Noi oportunități de dezvoltare pentru municipiul și județul Botoșani!

astăzi, 17:15

Proiectul, în valoare de 15,91 milioane de lei, este finanțat prin Programul Operațional de transport PT 2021-2027 și prevede abordarea integrată a transportului de persoane tip navetă pe i...