AMENDĂ de 3.000 de lei: VEZI ce a făcut o botoşăneancă la UPU!

O botoşăneancă a fost amendată cu 3.000 de lei pentru că, nemulţumită de tratamentul primit la Urgenţe, a răsturnat instrumentarul medical, provocând şi un scandal de pomină!

Jandarmii au intervenit, ieri după-amiază, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Mavromati, pentru aplanarea unui scandal provocat de o femeie în vârstă de 43 de ani.

Cadrele medicale au fost nevoite să solicite prezenţa jandarmilor, deoarece femeia a adresat injurii, a tulburat ordinea şi liniştea publică prin strigăte şi ţipete şi a răsturnat instrumentarul  medical aflat în camera de tratament.

Motivul pentru care s-a comportat în acest fel a fost nemulţumirea legată de tratamentul primit, femeia solicitând medicilor un alt tratament, pe care îl considera necesar.

Pentru faptele săvârşite, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani i-au aplicat o amendă în valoare de 3.000 de lei, conform prevederilor legii nr.61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

astăzi, 20:35

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

astăzi, 20:00

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

astăzi, 19:20

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...