Ambulanta implicata intr-un accident rutier! FOTO

Ambulanta implicata intr-un accident rutier! FOTO
Miercuri seara, in jurul orei 19.30, un accident rutier s-a produs in intersectia de la Bazar, in municipiul Botosani!

Din primele informatii, ambulanta se indrepta catre Buimaceni, pentru o urgenta. Ambulanta avea doar semnalele luminoase pornite, nu si cele sonore, astfel ca soferul Daciei nu a acordat prioritate in intersectie. Impactul s-a soldat cu avarierea ambelor masini implicate in incident. La volanul Daciei se afla patronul unei sali de forta din municipiul Botosani.







 
"Mergeam la o urgenta, la Buimaceni, o insuficienta respiratorie, un barbat cu TBC. Eu scriam fisa si deodata poc, nu stiu exact ce s-a intamplat. Girofarul era pus din statie, chiar am spus sa il puna ca mergem la o urgenta. Asta e tot", a spus asistenta de pe Ambulanta.

Din fericire, nu s-au inregistrat victime. Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La fata locului s-a deplasat un echipaj de la Politia Rutiera, pentru a stabili cu exactitate conditiile in care s-a petrecut accidentul rutier. 





UPDATE: Conform reprezentantului Politiei Rutiere Botosani, vinovat de producerea accidentului este soferul ambulantei, care nu a semnalizat si sonor prezenta in intersectie.

"Ambulanta se deplasa dinspre strada Calea Nationala spre strada Ion Pillat, iar in momentul in care a vrut sa faca virajul la stanga a intrat in coliziune cu un autoturism Dacia care se deplasa pe sensul opus de mers. Ambulanta avea doar semnalele luminoase in functiune. Vinovat de producerea accidentului este soferul Ambulantei, care era obligat sa foloseasca si semnalele acustice", a declarat insp. Ionut Apostol, din cadrul Serviciului Politiei Rutiere.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
250

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
225

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
320

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...