Turcanu, un pas inapoi in fata lui Mimor: "Nu consider ca domnia sa, personal, ar fi furat ceva din Spitalul Judeţean!"

Turcanu, un pas inapoi in fata lui Mimor: "Nu consider ca domnia sa, personal, ar fi furat ceva din Spitalul Judeţean!"

 FLORIN TURCANU  

Deputatul Florin Ţurcanu îşi "îndulceşte" acuzaţiile la adresa lui Ovidiu Mimor, după ce directorul de la Mavromati a anunţat că îl va acţiona pe liberal în instanţă şi îi va cere daune morale de 100.000 de lei!

Deputatul PNL a transmis un comunicat de presă în care precizează că "afirmaţiile nu sunt un atac la persoana domnului doctor Mimor".

"În legătură cu informaţia apărută în presă conform căreia reiese că am afirmat despre domnul Mimor că fură din Spitalul Judeţean, fac următoarea precizare: Afirmaţiile mele nu sunt un atac la persoana domnului doctor Mimor. Nu-i contest nici calitatea de medic şi nici nu consider ca domnia sa, personal, ar fi furat ceva din Spitalul Judeţean. Intenţia a fost să spun că există încă multe lucruri care nu merg cum trebuie, fapt dovedit şi de blocarea, luni, de către Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice a achiziţiei de materiale sanitare pentru Spitalul Judeţean", transmite deputatul Florin Turcanu.

Amintim faptul că dupa ce, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa a fost atacat dur de catre presedintele organizatiei judetene a PNL, Florin Turcanu, managerul Spitalului Judetean "Mavromati", Ovidiu Mimor, a anunţat ca il va actiona in instanta si va solicita despagubiri morale in valoare de 100.000 de euro, vizat fiind şi medicul Gabriel Oprişanu.

"Prin afirmatiile facute dumnealor cauta sa dezinformeze atat populatia cat si cadrele sanitare. Afirmatiile calomnioase aduse la adresa managerului Spitalului Judetean de Urgenta "Mavromati" Botosani – dr. Mimor Ovidiu vor fi prezentate instantei de judecata , solicitand despagubiri morale in valoare de 100.000 euro", se arata in comunicatul pe care l-a remis redactiei conducerea Spitalului Judetean.

VEZI AICI DECLARATIILE CARE AU STARNIT RAZBOIUL DINTRE TURCANU SI MIMOR!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
21

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
17

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
37

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...