Testul CCSSR, cel mai simplu, incitant si fascinant test-desen

Testul CCSSR, cel mai simplu, incitant si fascinant test-desen
CCSSR... tot ce trebuie sa faci este sa desenezi un copac, o casa, un soare, un sarpe si un rau. Testul CCSSR este un test de personalitate pe care il poti face ultrarapid, in joaca, pentru o portie buna de relaxare si deconectare mentala.

CCSSR este in acelasi timp un test care te ajuta sa descoperi mai multe lucruri despre personalitatea ta, dar si despre personalitatea celor dragi, despre relatiile pe care le desfasori cu acestia.
 
Nu trebuie sa va grabiti in timp ce desenati, dar nici sa va studiati prea mult desenele. Luati un pix sau un creion si desenati pe foaia alba de hartie toate cele 5 elemente mentionate mai sus (copac, casa, soare, rau, sarpe) in ordinea in care doriti.

Concentrati-va asupra a ceea ce vreti sa desenati si eliberati-va mintea de orice fel de ganduri. Nu va lasati influentati de cei din jur. Sunteti din nou un copil ce se afla in fata unei foi de hartie... si atat.

Incepeti si desenati: copacul, casa, soarele, sarpele si raul. Sunteti liberi sa le desenati dupa bunul plac, asezandu-le in pagina exact asa cum doriti si simtiti ca trebuie sa fie asezate in pagina.

Nu trisati si nu trageti cu ochiul la rezultatele testului inainte de a fi terminat de desenat TOATE cele 5 elemente. Este extrem de important! Farmecul testului depinde de respectarea acestei unice reguli. Odata ce ati terminat de desenat, puteti citi si semnificatiile testului.

Va garantam ca veti fi surprinsi intr-un mod placut!

 

INTERPRETARILE TESTULUI CCSSR: ce semnificatii au cele cinci desene?

 
C o p a c u l

Copacul reprezinta prezenta feminina cea mai apropiata din viata ta si anume MAMA. In cazul in care copacul desenat este cu mult mai inalt decat casa, acest lucru inseamna ca relatia cu mama ta este una bazata pe respect. Atitudinea fata de mama ta este una de admiratie si consideratie.

In cazul in care copacul desenat se afla la acelasi nivel cu casa desenata, acest lucru desemneaza o relatie frumoasa pe care o ai cu mama ta, o relatie ca de la egal la egal, in care o percepi pe mama ta ca pe o prietena apropiata.
 
In cazul in care ai desenat copacul mult mai scund decat casa, acest lucru poate denota faptul ca relatia cu mama ta nu este tocmai cea ideala. Foarte probabil ca nu esti prea apropiata de mama ta si ca nu iti deschizi sufletul fata de ea. 
 
C a s a

Ei bine, casa este chiar… casa esti chiar TU. Casa desenata te reprezinta pe tine si relatia ta cu lumea exterioara. De asemenea, aspectul casei este si el relevant pentru modul tau de a fi in sensul in care el simbolizeaza simplitatea/complexitatea caracterului tau.

Daca desenul tau este unul simplu, schitat in cateva linii, fara turnulete, tigla pe casa, etc, insemna ca ai o fire simpla. Daca reprezentarea ta grafica a casei este complexa, inseamna ca ai o personalitate complexa, complicata.

Daca in desenul pe care l-ai efectuat, casa are ferestrele si usile deschise inseamna ca esti o persoana receptiva si deschisa catre tot ce inseamna nou, schimbare, lumea exterioara. Daca in desenul tau casa dispune de ferestre si usi, insa acestea sunt inchise, inseamna ca esti o persoana care accepta cu greu noul, schimbarea, necunoscutul. Te simti confortabil mai ales atunci cand te afli in lumea ta, o lumea pe care o cunosti si cu care esti familiara.

S o a r e l e

Soarele reprezinta personalitatea masculina cea mai marcanta din viata ta si anume TATAL. Totodata, distanta dintre soare si casa indica gradul de apropiere dintre tine si tatal tau, cat de stransa este relatia dintre voi doi.

Daca ai desenat un soare care rasare sau un soare care este partial ascuns dupa niste nori inseamna ca relatia voastra nu este tocmai una apropiata. Daca soarele este mare si frumos, vizibil, amplasat deasupra casei sau cat mai aproape de ea inseamna ca sunteti foarte apropiati si deschisi unul fata de celalalt. In cazul in care soarele tau rade, zambeste, are nas, gura, ochelari, acest lucru poate denota faptul ca tatal tau este o persoana joviala si plina de viata. Daca soarele are o expresie trista inseamna ca tatal tau este o persoana serioasa sau melancolica.
 
S a r p e l e

In interpretarea desenului tau, sarpele are o semnificatie aparte. El reprezinta PROBLEMELE, GRIJILE SI GREUTATILE CU CARE TE CONFRUNTI.

Daca ai desenat sarpele izolat, intr-un colt al foii de hartie, cat mai departe de celelalte desene de pe hartie, inseamna ca nu te lasi acaparat de probleme si ca stii sa le tii la distanta. Daca ai desenat insa sarpele in interiorul, pe sau in preajma casei (CASA=TU) inseamna ca sursa problemelor tale esti chiar tu. Daca ai amplasat sarpele in copac, inseamna ca problemele cu care te confrunti sunt legate de mama ta. Daca ai desenat sarpele agatat de soare sau in preajma lui foarte probabil ca problemele cu care te confrunti au de-a face cu tatal tau. In cazul in care sarpele se afla in rau, atunci ingrijorarile cu care te confrunti vin dinspre prietenii si cunostintele tale.

R â u l

Ultimul element, raul, nu reprezinta altceva decat pe PRIETENII tai, iar distanta dintre rau (=prieteni) si casa (=TU) este revelatoare pentru gradul de apropiere dintre tine si prietenii tai. Cu cat raul este mai aproape de casa, cu atat esti mai apropiata de prietenii tai. Cu cat raul este amplasat mai departe de casa, cu atat esti mai departat de ei. Preferi sa tii marea majoritatea a cunostintelor si prietenilor la distanta.

Daca raul tau ocupa o suprafata considerabila din foaia de hartie, este lung si lat, inseamna ca esti o fire sociabila careia ii place sa aiba o multime de prieteni in jurul sau.
 
Daca raul este ingust si nu foarte lung inseamna ca esti o fire mai rezervata, selectiva cu cei pe care ii lasa in jurul sau. Cercul tau de prieteni este unul restrans.


Garbo.ro

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
30

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
36

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
292

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...