Ambiție: O femeie și-a dat soțul în judecată doar pentru a-l obliga să doarmă în altă cameră

Ambiție: O femeie și-a dat soțul în judecată doar pentru a-l obliga să doarmă în altă cameră

O femeie din județul Iași, și-a dat soțul în judecată solicitând un ordin de protecție împotriva lui, doar pentru a-l obliga, de fapt, să doarmă în altă cameră.

Bărbatul plecase la sfârșitul anului trecut la muncă în Marea Britanie, dar s-a întors după doar trei săptămâni.

După câteva zile petrecute acasă, bărbatul a considerat că nu este întâmpinat prea bine de soție și a devenit gelos, obligând-o să meargă la biserică pentru a jura că nu l-a înșelat între timp.

Femeia a încercat să se răzbune pe soțul gelos și l-a dat în judecată pentru că ar fi spus că dă foc la casă și ar fi amenințat-o cu moartea, ulterior cerând și un ordin de protecție împotriva lui, potrivit publicației Ziarul de Iași.

Ajunsă în fața instanței, declarațiile femeii au fost contradictorii. Ea nu dorea de fapt evacuarea din casă a soțului, ci doar să rămână în ”partea veche” a locuinței, pentru a-l determina, de fapt, să nu mai doarmă cu ea, ci în altă cameră.

Judecătorii au constatat că niciuna dintre acuzațiile femeii nu se confirmă, soțul nefiind nici măcar verbal violent cu ea.

Pe de altă parte, un ordin de restricție ar fi fost cu totul inutil din moment ce soții ar fi continuat să trăiască în continuare sub același acoperiș.

În consecință, Judecătoria Hârlău a respins în totalitate cererea femeii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Tudor Carare

Prima bancnotă pe care este prezentă o personalitate feminină, Ecaterina Teodoroiu, a intrat în curculație de astăzi, Ziua Națională a României

Miercuri, 1 Decembrie 2021
372

Prima bancnotă pe care este prezentă o personalitate feminină, Ecaterina Teodoroiu, cu o valoare de 20 de lei, este pusă în circulaţie de astăzi, miercuri, 1 Decembrie.Tot miercuri, B...

Cașcavalul de Săveni, pe lista „meniului" pentru Ziua Națională recomandat de Comisia Europeană în România

Marţi, 30 Noiembrie 2021
715

Fotografia zilei a fost publicată astăzi pe pagina Reprezentanței Comisiei Europene în România.“Ne pregătim „meniul" pentru Ziua Națională cu ajutorul „GPS...

Medicul șef al Secției de Boli Infecțioase, Valentina Morcov, decorată cu Ordinul “Meritul Sanitar”, în grad de Cavaler

Marţi, 30 Noiembrie 2021
811

28 medici din România care s-au luptat cu pandemia Covid-19 în ultimii doi ani au fost decorați de președintele României, iar printre ei se numără și medicul șef al Secției de...