Ambasadorul Republicii Irak in Romania ajunge la Botosani

Ambasadorul Republicii Irak in Romania ajunge la Botosani
În data de 5 aprilie 2013 va avea loc, la Consiliul Judeţean Botoşani, vizita oficială a E.S. domnul Mohammed Saeed AL-SHAKARCHI, ambasador al Republicii Irak în România.

Programul vizitei include, începând cu ora 11,00, o întâlnire cu oficialităţile judeţului: Florin ŢURCANU – preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani, Costică MACALEŢI  - prefect al Judeţului, Ovidiu PORTARIUC – primar al municipiului Botoşani, Romeo FLOAREŞ – preşedinte al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură.

Discuţiile se vor axa pe prezentarea oportunităţilor de investiţii pe care le oferă judeţul Botoşani şi promovarea acestora pe plan internaţional.

Programul zilei mai include o scurtă conferinţă de presă la ora 12,00, precum şi o vizită la Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu.

Vizita la Botoşani a E.S. domnul ambasador Mohammed Saeed AL-SHAKARCHI are loc urmare acţiunilor intense de promovare, derulate de Consiliul Judeţean Botoşani pe parcursul acestui an, la nivelul misiunilor diplomatice acreditate pe teritoriul României.

 

BIROUL DE PRESĂ AL CONSILIULUI JUDEŢEAN BOTOŞANI
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
511

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
160

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
432

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...