Altar de lumânări şi lacrimi pentru Maria, fata de 14 ani, omorâtă când mergea la colindat, în Truşeşti

Altar de lumânări şi lacrimi pentru Maria, fata de 14 ani, omorâtă când mergea la colindat, în Truşeşti

Oamenii din Truşeşti au ridicat un altar de lumânări pe podul din localitate, acolo unde Maria, o fată în vârstă de 14 ani, care a crescut la un centru de plasament, a fost omorâtă când mergea la colindat.

Impresionaţi de tragedia care s-a produs în ultima zi a anului 2022, oamenii din Truşeşti au aprins lumânări şi chiar au adus un ursuleţ de pluş pe care l-au lăsat chiar în locul în care Maria şi-a dat ultima suflare, scrie Antena 3 CNN.

Fata în vârstă de 14 ani se afla împreună cu fratele ei mai mic şi mergeau la colindat, atunci când s-a întâlnit cu criminalul, un tânăr de 21 de ani, din comuna Guranda, care ar fi curtat-o pe fată.

Pentru că Maria i-a refuzat avansurile, criminalul a scos un cuţit şi a înjunghiat-o de 25 de ori, de faţă cu fratele mai mic al fetei.

Medicii chemaţi de urgenţă la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe Maria.

După crima oribilă, tânărul a fugit de la faţa locului, fiind prins de poliţişti în zona gării din localitate, acolo unde a şi fost încătuşat şi dus în arest. Criminalul se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse, Maria şi criminalul ei se cunoşteau de ceva timp, ambii fiind instituţionalizaţi în centrul de plasament.

Anchetatorii cred acum că mobilul crimei ar fi refuzul fetei de a răspunde avansurilor criminalului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Depozit mistuit de flăcări în urma unui scurtcircuit (fotogalerie)

Sâmbătă, 25 Martie 2023
371

O clădire folosită de locatarii unui bloc din localitatea Vorona pentru a-și depozita lemne de foc și alte bunuri a fost cuprinsă de flăcări, în această dimineață. Incendiul s-a extins...

Ora Pământului. Diseară se sting luminile în zona centrală a municipiului Botoșani

Sâmbătă, 25 Martie 2023
152

Primăria municipiului Botoșani se alătură uneia din cele mai mari acțiuni voluntare – Ora Pământului!Astăzi, pe 25 martie 2023, timp de o oră, de la 20.30 până la 21.30,...

Șofer drogat lăsat fără permis și cercetat penal

Sâmbătă, 25 Martie 2023
310

La data de 25 martie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani - Biroul Rutier au oprii pentru control, pe strada Mihail Kogălniceanu, un autoturism condus de un tânăr&nbs...