Altar de lumânări şi lacrimi pentru Maria, fata de 14 ani, omorâtă când mergea la colindat, în Truşeşti

Altar de lumânări şi lacrimi pentru Maria, fata de 14 ani, omorâtă când mergea la colindat, în Truşeşti

Oamenii din Truşeşti au ridicat un altar de lumânări pe podul din localitate, acolo unde Maria, o fată în vârstă de 14 ani, care a crescut la un centru de plasament, a fost omorâtă când mergea la colindat.

Impresionaţi de tragedia care s-a produs în ultima zi a anului 2022, oamenii din Truşeşti au aprins lumânări şi chiar au adus un ursuleţ de pluş pe care l-au lăsat chiar în locul în care Maria şi-a dat ultima suflare, scrie Antena 3 CNN.

Fata în vârstă de 14 ani se afla împreună cu fratele ei mai mic şi mergeau la colindat, atunci când s-a întâlnit cu criminalul, un tânăr de 21 de ani, din comuna Guranda, care ar fi curtat-o pe fată.

Pentru că Maria i-a refuzat avansurile, criminalul a scos un cuţit şi a înjunghiat-o de 25 de ori, de faţă cu fratele mai mic al fetei.

Medicii chemaţi de urgenţă la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe Maria.

După crima oribilă, tânărul a fugit de la faţa locului, fiind prins de poliţişti în zona gării din localitate, acolo unde a şi fost încătuşat şi dus în arest. Criminalul se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse, Maria şi criminalul ei se cunoşteau de ceva timp, ambii fiind instituţionalizaţi în centrul de plasament.

Anchetatorii cred acum că mobilul crimei ar fi refuzul fetei de a răspunde avansurilor criminalului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acțiune comună a polițiștilor din județ pentru menținerea ordinii, au fost aplicate zeci de sancțiuni!

astăzi, 18:14
5

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au organizat astăzi, 23 aprilie 2024, o acțiune cu efective mărite  împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală arondate, a ...

952 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoșani, în primele trei luni ale anului 2024

astăzi, 17:14
49

În primele trei luni ale anului 2024, au fost integrate pe piața muncii datorită măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă implementate de Agenția Județeană pentru Ocuparea For...

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
241

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...