Alfa Park Residence – cel mai nou proiect al grupului de firme Electroalfa și primul cartier autonom din Botoșani

Alfa Park Residence – cel mai nou proiect al grupului de firme Electroalfa și primul cartier autonom din Botoșani

Electroalfa este o afacere românească de succes, construită de oameni vizionari care au reușit să inoveze soluții industriale complexe, cu ajutorul cărora societatea să evolueze. Alfa Park Residence este cel mai nou proiect al companiei, un concept multidimensional care face referire la calitatea vieții unei persoane în raport cu locuința sa. Scopul proiectului este de a realiza o trecere graduală a spațiilor de la public la privat care să încurajeze interacțiunea între membrii comunității.

Alfa Park Residence îmbină confortul cu natura pe toată suprafața de peste 12 hectare. Ansamblul va cuprinde 848 de apartamente dispuse în locuințe colective cu 3, 4 sau 5 etaje. Acestea pot fi cu 2 sau 3 camere, dar și de tip studio sau penthouse. Pentru cei ce își doresc să stea la casă, vor fi construite 46 de locuințe înșiruite, individuale sau tip duplex cu suprafețe între 89 și 104 mp. În complex vor exista 864 locuri de parcare, iar conceptul are la bază o viziune ce pune oamenii și cadrul natural în centrul procesului de proiectare. Pentru a păstra intimitatea parcelelor private, înălțimea clădirilor va crește gradual, de la locuințe individuale, la locuințe colective mici, ajungându-se la nivelul cel mai înalt de locuințe colective: parter plus 5 etaje.

Plecând de la idea de a trăi înconjurat de natură, spațiile de locuit vor fi dezvoltate în jurul centrului de interes cu parcuri și zone de agrement, încurajând astfel un stil de viață sănătos. Alfa Park Residence este dispus pe 10 zone și cuprinde toate facilitățile de care are nevoie un cartier bine structurat: parcuri și alei pietonale, spații de agrement și relaxare, locuri de joacă pentru copii, restaurant și terase, o clădire socio-culturală, un amfiteatru în aer liber, bazin de înot acoperit, teren de baschet, zonă amenajată cu lac și ponton, after-school, magazin alimentar, zonă de servicii și spații comerciale, cabinet stomatologic, centru medical, cabinet medical de familie, săli de fitness, spațiu pentru patinoar în sezonul rece și un spațiu central unde se pot organiza evenimente, programe educaționale etc.

Suntem o companie care își bazează business-ul pe evoluție și respect. Avem experiența necesară pentru a ne mulțumi clienții, avem energia să investim și să evoluăm prin cercetare, avem puterea să fim implicați activ în comunitate. Toate aceste lucruri ne fac să funcționăm ca un ansamblu unitar, capabil să ofere atât soluții integrate în domeniul energetic, cât și sprijin real societății din care facem parte. Am ajuns la acel moment de maturitate, moment în care o companie respectă, în egală măsură, clienții, angajații, societatea. Avem o afacere de succes în Botoșani și este firesc să avem grijă de orașul în care activăm și de oamenii care ne înconjoară.

Mioara si Gheorghe Ciubotaru

Dezvoltatori Alfa Park Residence

 

Mai multe informatii despre Alfa Park Residence puteti descoperi accesand site-ul: www.alfapark.ro

(P).

 

Spune-ne opinia ta