Alexia, adolescenta din Botoșani cu brațele replantate, și-a lansat primul videoclip! (video)

Aproape 1.700 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore! Alexia, adolescenta care reușește de la o zi la alta să își depășească limitele, uimind o lume întreagă, ne oferă încă o surpriză de proporții.

La mai puțin de șapte luni de la cumplitul accident în urma căruia s-a ales cu un braț amputat, Alexia ne demonstrează că are forța de a renaște, asemenea Păsării Phoenix.

Chiar dacă drumul este încă lung și anevoios, șansele de recuperare se măresc de la o zi la alta. Iar Alexia vrea să transmită tuturor un mesaj important: nimic nu este imposibil!

Dansul și muzica i-au fost mereu aproape. Iar fratele ei, Eric, a sprijinit-o și a încurajat-o să facă ceea ce simte. Alexia și-a depășit limitele, a luptat cu sine, poate și cu cei care nu îi dădeau nicio șansă.

De data aceasta, adolescenta din Botoșani și-a lansat propriul videoclip. În mai puțin de 24 de ore de la lansare, ”Gândul” a adunat aproape 1.700 de vizionări și numeroase aprecieri.

Amintim că Alexia Tudose a fost, în luna decembrie a anului trecut, victima unui accident de autocar la Pașcani, petrecut în timp ce adolescenta, alături de colegii ei din grupul folcloric ”Flori de Măr”, din Curtești, se deplasa către un festival de muzică. În autocar, alături de Alexia, se afla și fratele ei Eric, acesta fiind și cel care i-a recuperat brațul pe care medicii au reușit ulterior să îl replanteze. Ambele mâini au fost afectate, echipa medicală de la Iași petrecând ore întregi în operație pentru a-i oferi tinerei din Botoșani șansa la o viață normală.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox, 18 octombrie: Îi cinstim pe Sf. Ap. şi Evanghelist Luca; Sf. Mc. Marin cel Bătrân

astăzi, 07:00

Sfântul Luca, marele Apostol şi Evanghelist, era grec de neam şi s-a născut în Antiohia Siriei. De tânăr deprinsese medicina şi pictura, dar s-a dovedit şi un iscusit zugrav de...

„Trilogie autumnală”, expoziție de pictură și grafică pe simezele Colecției de Artă Botoșani!

Thursday, 17 October 2024

Lucrările etalate pe simeze au ca tematică principală peisajul, respectiv ilustrarea toamnei, în maniera în care anotimpul a fost perceput și redat cromatic, în tehnica preferat...

Se schimbă legea pentru șoferii în vârstă: Ce intenționează Uniunea Europeană!

Thursday, 17 October 2024

Un nou proiect de lege îi vizează pe șoferii cu vârsta de peste 70 de ani. Se discută dacă aceștia mai au abilitățile necesare pentru a conduce. Noul regulament aflat în dezba...