Alexia, adolescenta din Botoșani cu brațele replantate, și-a lansat primul videoclip! (video)

Aproape 1.700 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore! Alexia, adolescenta care reușește de la o zi la alta să își depășească limitele, uimind o lume întreagă, ne oferă încă o surpriză de proporții.

Alexia, adolescenta din Botoșani cu brațele replantate, și-a lansat primul videoclip! (video)

La mai puțin de șapte luni de la cumplitul accident în urma căruia s-a ales cu un braț amputat, Alexia ne demonstrează că are forța de a renaște, asemenea Păsării Phoenix.

Chiar dacă drumul este încă lung și anevoios, șansele de recuperare se măresc de la o zi la alta. Iar Alexia vrea să transmită tuturor un mesaj important: nimic nu este imposibil!

Dansul și muzica i-au fost mereu aproape. Iar fratele ei, Eric, a sprijinit-o și a încurajat-o să facă ceea ce simte. Alexia și-a depășit limitele, a luptat cu sine, poate și cu cei care nu îi dădeau nicio șansă.

De data aceasta, adolescenta din Botoșani și-a lansat propriul videoclip. În mai puțin de 24 de ore de la lansare, ”Gândul” a adunat aproape 1.700 de vizionări și numeroase aprecieri.

Amintim că Alexia Tudose a fost, în luna decembrie a anului trecut, victima unui accident de autocar la Pașcani, petrecut în timp ce adolescenta, alături de colegii ei din grupul folcloric ”Flori de Măr”, din Curtești, se deplasa către un festival de muzică. În autocar, alături de Alexia, se afla și fratele ei Eric, acesta fiind și cel care i-a recuperat brațul pe care medicii au reușit ulterior să îl replanteze. Ambele mâini au fost afectate, echipa medicală de la Iași petrecând ore întregi în operație pentru a-i oferi tinerei din Botoșani șansa la o viață normală.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tiana Cilibiu a câștigat Marele Trofeu la Festivalul Internațional „Vis de Stea”! (foto)

astăzi, 20:58
4

Festivalul, recunoscut pentru nivelul ridicat de competiție și standardele sale exigente, a fost organizat de Asociația M.Y.Music Art, sub conducerea Irinei și Alexandrei Pashalov, în parten...

Pompierii botoșăneni, în mijlocul copiilor la Școala de vară, cu ce surprize au venit! (foto)

astăzi, 20:01
30

Salvatorii le-au vorbit celor 50 de copii  cu vârste cuprinse între 6și 17 ani despre cum să-și protejeze propria viață, dar și cum să-și ajute semenii aflați în situa...

Vrei să urmezi o carieră de ofițer în Jandarmeria română? IJJ Botoșani recrutează candidați!

astăzi, 18:54
82

La Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza", comun pentru femei și bărbați, sunt alocate:- 10 locuri pentru Jandarmeria Română la Facultatea de Poliţie pentru învăţ...