ALEXANDRU: "Cristian Achitei are un nivel limitat in partid si mereu va reveni la postura de galagios"

ALEXANDRU: "Cristian Achitei are un nivel limitat in partid si mereu va reveni la postura de galagios"

 DANIEL ALEXANDRU  

Daniel Alexandru, directorul adjunct al ANRSC, care a candidat pentru o functie de vicepresedinte al organizatiei municipale a PD-L, a catalogat  declaratia lui Cristian Achitei, la adresa sa, ca fiind incalificabila.

In timpul discursului din timpul sedintei de alegeri, Achitei le-a cerut celor din sala sa nu il sustina pe Daniel Alexandru, spunand: "nu pot sa cred ca un om care candideaza la o functie de vicepresedinte al organizatiei municipale Botosani poate fi in PDL, iar sotia lui in PSD".

In replica, directorul adjunct al ANRSC spune ca Achitei nu isi merita functia din partid.

"Declaratia domnului Achitei, mai ales tonul pe care a spus-o, categoric a influentat rezultatul votului. Declaratia pe care a facut-o nu il califica pentru un secretar general al PD-L-ului. Inainte de sedinta de alegeri mi-a spus in fata ca nu ma sustine, dar nu ma asteptam sa imi faca anticampanie. Iesirea lui a fost incalificabila. Probabil a observat simpatia oamenilor fata de mine si s-a panicat crezand ca voi iesi vicepresedinte la organizatia municipala. Pana si domnul Flutur l-a mustruluit elegant. Nu ma deranjeaza ca nu am fost ales, a fost o mica victorie a lui Cristian Achitei si o pierdere pentru organizatie. Se simte o lipsa de comunicare in interiorul partidului, comunicarea inseamna performanta", a declarat Daniel Alexandru.

In schimb, spune democrat-liberalul, Achitei nu va face niciodata performanta in politica.

"Cristian Achitei nu cred ca va face performanta in politica, nu e prima gafa a dumnealui. Obiectivul meu e performanta, nu neperformanta care il caracterizeaza pe Cristian Achitei. Are un nivel limitat in partid si mereu va reveni la postura de galagios", a spus Alexandru.

"Sotia mea a fost in PD, inca de pe vremea cand presedinte era domnul Dragus, insa din cauza unor schimburi acide intre noi si Cristian Achitei, a ales varianta PSD, ca simplu simpatizant. Eu nu voi pleca din PD-L", a motivat Alexandru decizia sotiei sale de a trece la PSD.

Daniel Alexandru spune ca se mai gandeste daca va mai candida pentru o functie, de aceasta data in cadrul organizatiei judetene, iar in cazul in care o va face sustine ca va candida doar impotriva lui Cristian Achitei pentru ca "doresc sa vin cu un program mult mai eficient, nu cu vorbele cu care vine el".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
334

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
478

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
601

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...