ALERTA - Protest in centrul orasului din cauza taxei auto! - completare foto

ALERTA - Protest in centrul orasului din cauza taxei auto! - completare foto
Ora 13.45 - Mitingul neautorizat al botosanenilor nemultumiti de aplicarea noilor norme privitoare la taxa auto continua in fata Prefecturii! 

Zgomote infernale, scandari impotriva actualului Guvern, pancarte pe care scrie: Stolojan, salveaza-ne, dar si mult fum! La fata locului se afla si numerosi politisti si jandarmi care incearca sa ii stapaneasca pe protestatari, in numar de cateva sute.  

Ora 13.00 - Protestatarii au fost primit la prefectul judetului Botosani in audienta, insa, intrucat mitingul nu a fost autorizat, iar nemultumitii nici nu au putut prezenta o lista cu revendicari, au fost sfatuiti de seful judetului sa revina luni cu date clare despre solicitarile pe care prefectul trebuie sa transmita catre Guvern.

Botosanenii care au protestat in aceasta dimineata in centrul orasului solicita ca Ordonanta de Urgenta care reglementeaza triplarea taxei auto de la 15 decembrie sa fie eliminata.

Ei spun ca romanii nu sunt atat de bogati incat sa isi cumpere masini scumpe, doar pentru a plati o taxa mai mica.

In aceste momente, protestul continua pe strazile municipiului, circulatia in multe puncte fiind practic blocata, creandu-se haos, mai ales din cauza absentei agentilor de circulatie in intersectii.

Ora 11.00 - Cateva sute de persoane protesteaza, in aceste momente, in centrul municipiului Botosani, in zona Teatrului, din cauza taxei de poluare.

Circulatia pe strada Cuza Voda se desfasoara cu dificultate.

Cei prezenti scandeaza HOTII, facand referire la incertitudinea legislativa in care Guvernul se scalda de cateva saptamani in privinta Taxei auto de prima inmatriculare.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
227

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
41

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
342

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...