ALERTA - Protest in centrul orasului din cauza taxei auto! - completare foto

ALERTA - Protest in centrul orasului din cauza taxei auto! - completare foto
Ora 13.45 - Mitingul neautorizat al botosanenilor nemultumiti de aplicarea noilor norme privitoare la taxa auto continua in fata Prefecturii! 

Zgomote infernale, scandari impotriva actualului Guvern, pancarte pe care scrie: Stolojan, salveaza-ne, dar si mult fum! La fata locului se afla si numerosi politisti si jandarmi care incearca sa ii stapaneasca pe protestatari, in numar de cateva sute.  

Ora 13.00 - Protestatarii au fost primit la prefectul judetului Botosani in audienta, insa, intrucat mitingul nu a fost autorizat, iar nemultumitii nici nu au putut prezenta o lista cu revendicari, au fost sfatuiti de seful judetului sa revina luni cu date clare despre solicitarile pe care prefectul trebuie sa transmita catre Guvern.

Botosanenii care au protestat in aceasta dimineata in centrul orasului solicita ca Ordonanta de Urgenta care reglementeaza triplarea taxei auto de la 15 decembrie sa fie eliminata.

Ei spun ca romanii nu sunt atat de bogati incat sa isi cumpere masini scumpe, doar pentru a plati o taxa mai mica.

In aceste momente, protestul continua pe strazile municipiului, circulatia in multe puncte fiind practic blocata, creandu-se haos, mai ales din cauza absentei agentilor de circulatie in intersectii.

Ora 11.00 - Cateva sute de persoane protesteaza, in aceste momente, in centrul municipiului Botosani, in zona Teatrului, din cauza taxei de poluare.

Circulatia pe strada Cuza Voda se desfasoara cu dificultate.

Cei prezenti scandeaza HOTII, facand referire la incertitudinea legislativa in care Guvernul se scalda de cateva saptamani in privinta Taxei auto de prima inmatriculare.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Un semn. De Victor Teișanu

Vineri, 14 Mai 2021
163

Și a venit din nou acel moment de liniște al zilei în care o nouă poezie venită pe adresa de e-mail trebuie să ajungă la dumneavoastră.  Vă dorim lectură plăcută.***...

Academica Clinceni - FC Botoșani 4-3! Eșec dur

Vineri, 14 Mai 2021
262

FC Botoșani a fost învinsă de Academica Clinceni, în deplasare. FC Botoșani părea sa conducă soarta meciului, conducând cu 0-2 încă din minutul 16, dupa autogolu...

Termenul de depunere a declaraţiei de beneficiar real va fi prelungit până la 1 octombrie (proiect)

Vineri, 14 Mai 2021
232

Termenul de depunere a declaraţiei de beneficiar real va fi prelungit până la 1 octombrie, iar documentul va putea fi depus sub formă de înscris sub semnătură privată ori formă elec...