Adevarul iese la iveala!

Adevarul iese la iveala!
Dupa aparitia pe site-ul Stiri.Botosani, ieri, a articolului "Adevarul la suprapret sau doar o afacere a vanzatorilor de ziare?", reprezentantii ziarului Adevarul s-au adresat redactiei Stiri Botosani cu rugamintea de a reveni asupra acestui subiect cu lamuriri pentru cititori.

Astfel, interesul cotidianului amintit este de a impiedica fenomenul nedorit de specula la chioscuri, fenomen care prejudiciaza o campanie nobila a ziarului Adevarul, realizata in scopul oferirii posibilitatii tuturor doritorilor de carte de a avea acces la cele mai renumite romane din literatura romana si universala.

Rugamintea colegilor jurnalisti de la Adevarul este de a pune la dispozitia cititorilor nostri un link, cu mentiunea ca, accesandu-l, vor afla detalii despre aceasta campanie.

 Cumparati cartile numai impreuna cu ziarul Adevarul! Pretul de 9,99 lei include pretul ziarului, al cartii si al suplimentului de sanatate. Este dreptul dumneavoastra sa beneficiati de toate acestea!", se arata in materialul pus la dispozitie de ziarul Adevarul.

“As vrea sa ii felicit sincer pe toti cei care ieri au criticat coruptia din sistemul de distributie si coruptia in general. Va rog sa cititi si dumneavoastra comentariile! Poate ma insel, dar eu nu am mai vazut niciodata atatea proteste la adresa coruptiei. A fost pentru prima oara cand am simtit ca in Romania incepe sa se intample ceva bun si in mentalitatea oamenilor. Si, impreuna cu colegii mei, am fost tare multumit si mandru de asta", se arata in articolul Vom retipari fiecare volum epuizat din colectia "100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca" 

Citeste si Adevarul la suprapret sau doar o afacere a vanzatorilor de ziare?

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Un semn. De Victor Teișanu

Vineri, 14 Mai 2021
163

Și a venit din nou acel moment de liniște al zilei în care o nouă poezie venită pe adresa de e-mail trebuie să ajungă la dumneavoastră.  Vă dorim lectură plăcută.***...

Academica Clinceni - FC Botoșani 4-3! Eșec dur

Vineri, 14 Mai 2021
258

FC Botoșani a fost învinsă de Academica Clinceni, în deplasare. FC Botoșani părea sa conducă soarta meciului, conducând cu 0-2 încă din minutul 16, dupa autogolu...

Termenul de depunere a declaraţiei de beneficiar real va fi prelungit până la 1 octombrie (proiect)

Vineri, 14 Mai 2021
227

Termenul de depunere a declaraţiei de beneficiar real va fi prelungit până la 1 octombrie, iar documentul va putea fi depus sub formă de înscris sub semnătură privată ori formă elec...