ALERTA - Protest al angajatilor Laboratorului de analize al Spitalului Judetean!

ALERTA - Protest al angajatilor Laboratorului de analize al Spitalului Judetean!
Aproximativ 15 angajati ai Laboratorului de Analize al Spitalului Judetean Mavromati se afla in aceste momente la Directia de Sanatate Publica, solicitand o intrevedere cu directorul institutiei, Ovidiu Mimor. Angajatii protesteaza impotriva intentiei conducerii Spitalului Judetean de a privatiza Laboratorul de Analize.

Protestatarii au precizat ca au incercat sa discute, in aceasta dimineata, si cu Corneliu Enache, managerul Spitalului Judetean, insa acesta a refuzat intrevederea.

Decizia de privatizare a Laboratorului de Analize apartine managerului Spitalului Judetean Mavromati, Cornel Enache, care mentioneaza ca unitatea spitaliceasca pe care o conduce nu mai poate asigura aportul financiar pentru intretinerea in conditii minime satisfacatoare a serviciilor de la Laboratorul de Analize a spitalului.

"Afirmatia ca laboratorul de analize este sabotat de conducerea spitalului este una neadevarata si de-a dreptul nastrusnica. Laboratorul de analize medicale este unul dintre serviciile paraclinice cele mai scumpe din cauza consumului ridicat de reactivi, cheltuielilor de personal, costuri foarte ridicate pentru remedierea defectiunilor tehnice si lipsa unor contracte de service avantajoase", a declarat medicul Cornel Enache, managerul Spitalului Judetean Mavromati.

Datoriile catre furnizorii de reactivi si alte materiale necesare de la Laboratorul de analize au ajuns la suma de 3,5 miliarde lei vechi, in conditiile in care, potrivit unei analize economico-financiare, arata ca acest laborator a lucrat in pierdere in ultimii trei ani de zile.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vițel de 300 de kilograme scos din beci cu ajutorul pompierilor botoșăneni!

astăzi, 16:03
70

Un vițel de aproximativ 300 de kilograme, căzut într-un beci adânc de doi metri, a fost salvat de pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi.Apelul la 112 a fost făcut chiar de c...

O femeie dintr-o comună din Botoșani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost mușcată de șarpe!

astăzi, 15:46
869

Incidentul a avut loc în localitatea Racovăţ, aproape de orele amiezei. Femeia de 54 de ani se afla în curtea casei, iar la un moment dat a simţit două înţepături puternice la ...

Posturi scoase la concurs într-o instituție de cultură din Botoșani!

astăzi, 15:03
125

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) din Botoșani anunță scoaterea la concurs a unor posturi contractuale de execuție.Este vorba despre un post d...