ALERTA - Protest al angajatilor Laboratorului de analize al Spitalului Judetean!

ALERTA - Protest al angajatilor Laboratorului de analize al Spitalului Judetean!
Aproximativ 15 angajati ai Laboratorului de Analize al Spitalului Judetean Mavromati se afla in aceste momente la Directia de Sanatate Publica, solicitand o intrevedere cu directorul institutiei, Ovidiu Mimor. Angajatii protesteaza impotriva intentiei conducerii Spitalului Judetean de a privatiza Laboratorul de Analize.

Protestatarii au precizat ca au incercat sa discute, in aceasta dimineata, si cu Corneliu Enache, managerul Spitalului Judetean, insa acesta a refuzat intrevederea.

Decizia de privatizare a Laboratorului de Analize apartine managerului Spitalului Judetean Mavromati, Cornel Enache, care mentioneaza ca unitatea spitaliceasca pe care o conduce nu mai poate asigura aportul financiar pentru intretinerea in conditii minime satisfacatoare a serviciilor de la Laboratorul de Analize a spitalului.

"Afirmatia ca laboratorul de analize este sabotat de conducerea spitalului este una neadevarata si de-a dreptul nastrusnica. Laboratorul de analize medicale este unul dintre serviciile paraclinice cele mai scumpe din cauza consumului ridicat de reactivi, cheltuielilor de personal, costuri foarte ridicate pentru remedierea defectiunilor tehnice si lipsa unor contracte de service avantajoase", a declarat medicul Cornel Enache, managerul Spitalului Judetean Mavromati.

Datoriile catre furnizorii de reactivi si alte materiale necesare de la Laboratorul de analize au ajuns la suma de 3,5 miliarde lei vechi, in conditiile in care, potrivit unei analize economico-financiare, arata ca acest laborator a lucrat in pierdere in ultimii trei ani de zile.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) Comunicat de presă - Comuna Mihai Eminescu

astăzi, 13:54
3

Numele beneficiarului: Comuna MIHAI EMINESCUApel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de...

Botoșănean trimis în judecată: A încercat să îi mituiască pe polițiști cu 100 de euro

astăzi, 13:38
22

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Botoșani au finalizat cercetările în cadrul unui dosar penal în care, la...

Coincidență de tip rusesc la FC Botoșani: După ce mai mulți fotbaliști s-au accidentat grav, preparatorul fizic pleacă!

astăzi, 13:28
51

Valeriu Iftime a dezvăluit că ancheta internă cu privire la nenumăratele accidentări din lotul lui FC Botoșani s-a încheiat.Doctorii i-au comunicat lui Iftime că nu este vina preparat...