Alcoolemie de 1,26: S-a izbit cu masina in gard, apoi in peretele unei case!

Alcoolemie de 1,26: S-a izbit cu masina in gard, apoi in peretele unei case!
Accident rutier produs pe fondul consumului de alcool! Şoferul, care va răspunde penal pentru faptele sale, avea o alcoolemie de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În seara zilei de joi, în jurul orei 22.40, O. Aurel, de 51 ani, din comuna Tudora, conducea pe raza localității de domiciliu un autoturism înmatriculat în Anglia. La un moment dat, bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind carosabilul și izbindu-se cu mașina în gardul împrejmuitor al unei locuințe, apoi într-un perete al imobilului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. El fost condus la Spitalul Judetean de Urgență Botoșani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de O. Aurel se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi distrugere, urmând a se propune solutțe procedurală.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
557

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
62

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
70

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...