Ajutoarele colectate de la botosaneni vor ajunge la Braila!

Ajutoarele colectate de la botosaneni vor ajunge la Braila!
Alimentele donate de botosaneni si de institutiile publice, la punctul de colectare de la Casa Armatei, vor ajunge la persoanele care sufera din cauza zapezii, in satele din Braila. Pe langa alimente neperisabile, au fost unii botosaneni care au adus haine si paturi.

Toate acestea vor fi incarcate in sapte autovehicule, care vor pleca joi dimineata catre Braila, urmand ca autoritatile de acolo sa le distribuie catre sinistrati.

Totodata, de la Botosani vor pleca si doua camioane cu lemne.

“Doresc sa multumesc tuturor celor care au raspuns apelului pe care l-am lansat, de a ajuta persoanele aflate in necaz", a declarat prefectul Cristian Roman.

Din donatiile facute de botosaneni, oameni de afaceri si institutii publice s-au adunat peste 2.500 de paini, peste 2.200 de kilograme de faina de grau, 2.000 de kilograme de orez, peste 500 de kilograme de fructe, 4.170 de pateuri, 1.800 kilograme de zahar, 200 de kilograme de paste fainoase, 1.440 de sticle cu apa, 125 de kilograme de margarina, 1.000 de conserve cu carne, dar si dulciuri, cascaval.

De asemenea, s-au strans inclusiv medicamente.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
14

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
30

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
141

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...