AJOFM BOTOSANI aloca fonduri pentru subventionarea locurilor de munca pentru absolventi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botosani organizează vineri, 24 septembrie 2010, începând cu orele 9.00, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, în municipiul Botosani, la sediul din str. Colonel Tomoroveanu nr.2.

Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă aparţinînd acestui grup ţintă sunt invitaţi să participe la această acţiune cu locuri de muncă, oferind posibilitatea absolvenţilor ocupării unui job.

Agenţii economici care încadrează în muncă pe durată nedeterminată absolvenţi ai unor instituţii de învăţămînt sunt scutiţi, pe o perioadă de 12 luni, de la plata contribuţiei datorate la bugetul asigurărilor pentru şomaj, aferentă absolvenţilor încadraţi, şi primesc lunar, pe această perioadă, pentru fiecare absolvent, o sumă egală cu valoarea indicatorului social de referinţă în vigoare la data încadrării în muncă, pentru absolvenţii ciclului inferior liceului sau ai şcolilor de arte şi meserii; o sumă egală cu de 1,2 ori valoarea indicatorului social de referinţă în vigoare la data încadrării în muncă, pentru absolvenţii de învăţămînt secundar superior sau învăţămînt postliceal; o sumă egală cu de 1,5 ori valoarea indicatorului social de referinţă în vigoare la data încadrării în muncă, pentru absolvenţii de învăţământ superior.

Aceste facilităţi se acordă şi în cazul absolvenţilor cu handicap, dar pe o perioadă de 18 luni.

Agenţii economici se pot adresa direct Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botosani, confirmând participarea prin comunicarea numărului de locuri disponibile, la nr.de fax 0231.536.793 sau la adresa de e-mail botosani@ajofm.anofm.ro.   

Sunt invitaţi să participe, la această importantă acţiune, toţi absolvenţii care doresc  un loc de muncă corespunzător studiilor şi pregătirii profesionale, conform ofertei angajatorilor, dar şi orice altă persoană interesată în ocuparea unui job.

Pentru relaţii suplimentare poate fi apelat numărul de telefon 0231.536.791. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
17

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
36

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
59

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...