Ai cui sunt ochii care l-au fermecat pe presedintele Ecuadorului?

Ai cui sunt ochii care l-au fermecat pe presedintele Ecuadorului?
Ochii de un albastru magnific care l-au fermecat pe preşedintele ecuadorian Rafael Correa, in timp ce acesta ţinea un discurs intr-o inchisoare din Quito, aparţin unei tinere romance de doar 24 de ani. Fata cu ochii ca marea, Alexandra, are o poveste de viaţă zguduitoare.

Cine este frumoasa româncă? Ce caută ea la capătul lumii, într-o închisoare din Ecuador? Acestea au fost întrebările care au stat pe buzele tuturor jurnaliştilor din America de Sud. Misterul din jurul tinerei a crescut de la o zi la alta.

Tânăra provine dintr-o familie nevoiaşă, a avut o copilărie plină de greutăţi şi o tinereţe zbuciumată. Sătulă de lipsa banilor, Alexandra a fost convinsă, în urmă cu un an, de către membrii unei reţele internaţionale de trafic de droguri să fie cărăuş de cocaină din America de Sud.

Fata, încântată de cei 3.000 de euro pe care urma să-i primească după fiecare transport, a acceptat oferta traficanţilor. A reuşit să facă astfel două drumuri, în care a trecut peste graniţă o cantitate impresionantă de droguri de mare risc, dar la al treilea, poliţia ecuadoriană a prins-o în flagrant.

A văzut-o pe Alexandra într-o închisoare

Preşedintele ecuadorian Rafael Correa, aflat recent în vizită la Centrul de Reabilitare pentru Femei din Quito, s-a blocat când, printre deţinute, a văzut o femeie de o frumuseţe răpitoare, care s-a dovedit a fi româncă. "Ce frumuseţe de ochi!", a exclamat şeful statului, în timpul discursului său, fără să îşi ia ochii de la deţinută. "Ce minune, incredibil! Ce frumoasă sunteţi! Să nu-mi spuneţi că sunteţi închisă aici?!".

 

 

 

Libertatea
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
177

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
178

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
259

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...