Agresorul de la Vorniceni a ajuns după gratii!

Agresorul de la Vorniceni a ajuns după gratii!
Principalul suspect în cazul agresiunii de la Vorniceni, în urma căreia un adolescent de 17 ani a murit, a ajuns în arest preventiv, după ce procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au solicitat instanţei luarea acestei măsuri.

Astfel, joi, în Ajunul Crăciunului, magistraţii au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, însă decizia a fost contestată la Curtea de Apel Suceava, judecătorii suceveni urmând să se pronunţe luni.

Nenorocirea s-a întâmplat marţi noapte, când adolescentul se afla pe un drum din satul Vorniceni, însoţit de patru prieteni, cu vârste între 16 şi 20 de ani. La un moment dat, tinerii s-au întâlnit cu un grup format din trei bărbaţi, între care şi suspectul Sorin Costel Stîngaciu, în vârstă de 28 de ani. Între cele două grupuri a izbucnit un conflict spontan generat de consumul de băuturi alcoolice, iar după un schimb de replici bărbaţii s-au luat la bătaie.

"În timpul altercației, S.C. (de 28 ani), cu un cuțit ce îl avea asupra sa, l-a lovit pe S. Sebastian în zona inghinală dreapta. De asemenea, I. Marian (de 20 ani) l-a lovit cu pumnii și picioarele pe C. V. (de 40 ani)", au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

După ce a fost rănit, adolescentul a căzut, fiind solicitat ajutorul Ambulanței și al Poliției. Iniţial rănitul a fost adus la Unitatea de Primire a Urgenţelor şi ulterior transportat într-o clinică din Iaşi, însă la puţin timp de la transfer, a decedat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
112

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
458

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
176

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...