Aglomeratie mare de social-democrati la usile institutiilor deconcentrate din Botosani!

Aglomeratie mare de social-democrati la usile institutiilor deconcentrate din Botosani!
Dupa ce ieseanul Gheorghe Nichita, care asigura interimatul la conducerea organizatiei PSD Botosani, a anuntat ca lista cu directorii stabiliti de Constantin Contac nu mai este valabila dupa revocarea acestuia din functie, s-a dat startul la noi inscrieri pentru posturile de sefi ai deconcentratelor.

Social-democratul Gheorghe Marcu a declarat astazi ca au fost depuse deja peste 100 de cereri, cele mai multe vizand Directia Agricola.

Institutia amintita a fost in atentia conducerii centrale a partidului tocmai prin faptul ca in lista veche figura sora lui Constantin Contac, Elena Lazaruc.

Marcu a dat publicitatii si numele celor care se bat pentru scaunul acestei institutii, printre care figureaza, din nou, si cel al rudei fostului presedinte PSD: Ion Toma, Elena Lazaruc, Corneliu Arosoaie, Gheorghe Alupoaie, Claudiu Adascalitei.

Cererile sunt deocamdata contabilizate, urmand ca ele sa fie supuse atentiei Comitetului Executiv, in cursul saptamanii viitoare.

Am adunat CV-urile. Saptamana viitoare, Comitetul Executiv al PSD va analiza fiecare cerere si, in functie de competente, vor fi facute nominalizarile, a precizat Gheorghe Marcu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

INSP: Două persoane s-au infectat cu virusul West Nile în ultima săptămână

Vineri, 30 Septembrie 2022
55

Două persoane s-au infectat cu virusul West Nile în ultima săptămână în România, numărul total ajungând la 44, a informat, joi, Institutul Naţional de Sănătate Pu...

Autoritățile locale vor fi obligate să implementeze colectarea separată a deșeurilor textile și periculoase. Noi reguli privind gestionarea deșeurilor, adoptate la Guvern

Vineri, 30 Septembrie 2022
38

Din cauza nivelului redus al îndeplinirii de către autoritățile administrației publice locale a obligațiilor ce le revin în materia gestionării deșeurilor, România se află sp...

Cei ce vor să-și înlocuiască becurile convenționale cu becuri LED vor putea primi de la stat vouchere de 200 de lei

Vineri, 30 Septembrie 2022
116

Persoanele fizice interesate de schimbarea becurilor convenționale pe care le folosesc acum în locuințe, ce au un consum mare de energie electrică, cu unele LED, ce consumă mai puțin, vor p...