Agenți înarmați ai Fiscului spaniol au descins pe iahtul pe care își petrece vacanța Cristiano Ronaldo cu familia

Agenți înarmați ai Fiscului spaniol au descins pe iahtul pe care își petrece vacanța Cristiano Ronaldo cu familia

Agenți înarmați din cadrul departamentului vamal al Fiscului spaniol au descins pe iahtul pe care își petrece vacanța fotbalistul internațional portughez Cristiano Ronaldo, alături de iubita sa Georgina Rodríguez, de copiii săi și de alți membri ai familiei, relatează hola.com.

Potrivit sursei citate, Ronaldo, jucător la Real Madrid, tocmai ce revenise după ce a fost la masă la un restaurant din Formentera, în momentul sosirii patrulei de agenți. Cei trei agenți au inspectat timp de o oră și jumătate iahtul închiriat de fotbalist și au cerut mai multe documente, care le-au fost înmânate de o rudă a lui Ronaldo, arată news.ro.

Fotbalistul, care se odihnea alături de familie, a fost calm pe parcursul inspecției și nu s-a ridicat nicio clipă pentru a discuta cu agenții și a se interesa de ce se întâmplă.

"După o oră și jumătate, persoana care trebuia să dea documentele și-a luat la revedere de la agenți cu o strângere de mână și agenții au reacționat zâmbind", notează hola.com. 

Agenții nu au dat explicații cu privire la motivele descinderii, astfel că nu se știe dacă este vorba de problemele fiscale ale fotbalistului sau de alte probleme legate de iahtul închiriat.

Jucătorul portughez este vizat de o plângere a Parchetului din Madrid pentru o presupusă fraudă fiscală de 14,7 milioane de euro. Frauda s-ar fi comis în perioada 2011 - 2014, prin intermediul unor societăți din Insulele Virgine și Irlanda, a anunțat justiția spaniolă. 

În luna iunie, impresarul lui Ronaldo, Jorge Mendes, a fost pus sub acuzație pentru delict fiscal în Spania, cu acuzația că ar fi creat o societate pentru clienții săi în vedere comiterii vreunei fraude.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...