AFTER SCHOOL ,,ODISEEA”- Cum să  rezolve copilul temele cu plăcere și calm

Centrul de activități educative ODISEEA, situat în B-dul Mihai Eminescu nr. 19 (peste drum de Spitalul de copii), începe înscrierile pentru anul școlar 2018-2019, punând la dispoziția elevilor și părinților un set complex de activități suport pentru educație și extrașcolare.

ODISEEA este un centru de activități ce funcționează în Botoșani de un an, cu rezultate foarte bune, confirmate de reușitele copiilor la examene și în pregătirea zilnică și de opiniile părinților.

AFTER SCHOOL ,,ODISEEA”- Cum să  rezolve copilul temele cu plăcere și calm

În cadrul afterschool-ului, se acordă atenție în primul rând consolidării informatiilor primite la scoală și rezolvării temelor pentru acasă, dar se oferă și posibilitatea de a participa la activități comunicative, filme, joc, muzică și creativitate. De asemenea, o facilitate oferită de After school Odiseea este transportul copiilor de la școală la centru și servirea prânzului, în sistem catering.

Cursurile de limbi străine, chitară și pictură se desfășoară săptămânal, pe grupe, după un program flexibil, care permite adaptarea la programul zilnic al elevului și ținând seama de nivelul de vârstă al fiecărui copil. 
Centrul Odiseea oferă meditații individuale și de grup la limba și literatura română și matematică, elevii putând opta pentru un abonament lunar de 4 sau 8 ședințe. Programul meditațiilor se stabilește în funcție de orarul elevilor.

Oferta educațională completă a Centrului de activități educative ODISEEA pentru anul școlar 2018-2019 este următoarea:

  • AFTER SCHOOL (nivel primar), cu program de la 12.00 la 17.00  - asistentă și consiliere în rezolvarea temelor pentru acasă, activități recreative (art&craft, audiții, videoproiecții).
                                 
  • MEDITAȚII INDIVIDUALE ȘI DE GRUP PENTRU EXAMENE - admiterea în clasa a V-a, examenele naționale la sfârșitul clasei a VIII-a, bacalaureat, admitere la facultăți (program flexibil). 
     
  • CURSURI DE LIMBI STRĂINE (engleza, germană), orice nivel, pentru prescolari, scolari, tineri si adulți.

 

  • CURS DE CHITARĂ pentru copii și tineri.

 

  • CURS DE PICTURĂ ȘI ABILITĂȚI PLASTICE  pentru copii, tineri și adulți (pictură decorativă, pictură pe sticlă, icoană pe sticlă, icoană pe lemn).

 

  • ACTIVITĂȚI DE WEEK-END ȘI DE VACANȚĂ: excursii, tabere, expoziții, activități tematice, activități de voluntariat.


Spațiul în care se desfășoară activitățile este dotat corespunzător pentru activităţi profesionale, adecvat pentru teme, proiecte, portofolii, dar este şi un loc confortabil, unde copiii se simt bine, se relaxează, fac activităţi de club.

Centrul de activități educative ODISEEA este locul util și atractiv din Botoșani în care copiii au oportunitatea de a-și completa educația, au asigurat un mediu educativ si creativ, sănătos și sigur, în care să se dezvolte alături de alți copii de aceeași vârstă.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE ȘI ÎNSCRIERI:

TEL. 0747 127 179
MAIL: odiseea_contact@yahoo.com
Fb: Centrul Odiseea
https://odiseeasite.wordpress.com

 

Spune-ne opinia ta