Afla la ce e buna pasta de dinti in afara igienei orale

Afla la ce e buna pasta de dinti in afara igienei orale
Daca te gandeai ca pasta de dinti este folosita doar pentru curatarea dintilor, te inseli. Printre multe alte intrebuintari pasta de dinti curata tenul, indeparteaza petele si protejeaza unghiile. Afla in continuare la ce mai poti folosi pasta de dinti.

Intepatura de albina este foarte enervanta si te mananca foarte rau, nu-i asa? Daca vei pune putina pasta de dinti peste micuta rana nu o sa te mai manance si nu o sa se umfle, te invata Care2. De asemenea, daca aplici pasta de dinti peste o orice rana, aceasta se va vindeca mai repede.

In cazul arsurilor, care nu implica o rana deschisa, pasta de dinti poate da senzatia de racire temporara, alinand durerea.

Cosurile aparute pe fata chiar inainte cu o zi de o petrecere sunt foarte enervante, nu? Atunci aplica de seara putina pasta de dinti peste acestea si lasa sa actioneze peste noapte.

Iti poti curata si intretine unghiile cu ajutorul unei periute si putina pasta de dinti. Freaca dedesupturile si varfurile unghiilor cu pasta de dinti, iar rezultatelor vor fi foarte bune.

Pasta de dinti gel contine aceiasi compusi ca si gelurile de par. Asa ca in lipsa de gel si criza de timp, poti apela cu incredere la pasta de dinti gel pentru aranjarea parului.

Dupa ce gatesti si tai ceapa, usturoi sau peste mainile capata un miros urat si oricat ai incerca nu reusesti sa scapi de acesta? Incearca sa le speli cu putina pasta de dinti.

Aceasta pasta poate face ca petele dure de pe imbracaminte sau covoare sa dispara. In cazul hainelor aplica direct pasta de dinti pe pata si freaca usor, in cazul covoarelor poti pune pasta de dinti si sa freci cu o perie.

Copilul tau a crescut si isi experimenteaza abilitatile de pictor pe pereti? Nu te supara. Petele de creion ies usor cu ajutorul pastei de dinti. Ia o carpa umeda, pune pasta de dinti si freaca usor peretii.

Accesoriile din argint care si-au pierdut stralucirea o pot recapata daca le vei curata cu pasta de dinti. De asemenea, zgarieturile de pe CD-uri sau DVD-uri pot fi indepartare cu pasta de dinti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acțiune comună a polițiștilor din județ pentru menținerea ordinii, au fost aplicate zeci de sancțiuni!

astăzi, 18:14
5

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au organizat astăzi, 23 aprilie 2024, o acțiune cu efective mărite  împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală arondate, a ...

952 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoșani, în primele trei luni ale anului 2024

astăzi, 17:14
49

În primele trei luni ale anului 2024, au fost integrate pe piața muncii datorită măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă implementate de Agenția Județeană pentru Ocuparea For...

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
236

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...