Aeroportul din Suceava s-a închis temporar; zborurile au fost anulate

Programul de zbor de pe Aeroportul din Suceava este afectat din cauza ninsorii abundente, a rafalelor de viscol puternic și a vizibilității spre zero.

Din aceste cauze nu se poate opera în condiții de siguranță, chiar dacă pista de aterizare și decolare este curățată, notează NewsBucovina.

„Echipele noastre de deszăpezire intervin nonstop cu utilaje și materiale pentru a menține infrastructura în condiții de operare, însă vremea extremă împiedică în acest moment desfășurarea operațiunilor aeriene conform orarului”, arată Aeroportul Suceava.

Totodată, se menționează că din cauza condițiilor meteo extreme, echipajele de pe zborurile WIZZ AIR care urmau să decoleze în această dimineață la Dortmund și la Paris Beauvais, au decis anularea decolării, pasagerii fiind rugați să păstreze legătura cu operatorul aerian.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...

Biserica nouă de la Mănăstirea Popăuţi va fi în sărbătoare! Ridicată în șase luni, pictată în șapte ani!

astăzi, 10:39

În ziua cinstirii Acoperământului Maicii Domnului, marți, 1 octombrie 2024, Biserica nouă cu hramul „Acoperământul Maicii Domnului“, a Mănăstirii Popăuţi î...

Alertă de vreme rea: Cod galben în toată țara, inclusiv în județul Botoșani!

astăzi, 10:17

În intervalul 29 septembrie, ora 10:00, 30 septembrie, ora 22:00, meteorologii anunță vreme rea. A fost emis un cod galben valabil în toată țara. În intervalul menționat, ave...