Adrian Tutu a castigat premiul de 120.000 de euro la "Romanii au talent!" - Afla cum au evoluat botosanenii!

Adrian Tutu a castigat premiul de 120.000 de euro la "Romanii au talent!" - Afla cum au evoluat botosanenii!

 ADRIAN TUTU  

Daca Stefan Florescu a smuls ropoze de aplauze in finala "Romanii au talent", Cosmin Agache a ridicat sala in picioare! Cei doi botosaneni s-au prezentat cu numere noi pentru a convinge romanii sa ii voteze, insa flerul lui Cosmin s-a dovedit a fi mai mult decat inteligent: a evoluat in finala alaturi de DFC Robo, intre dansatori si botosanean legandu-se o prietenie extraordinara. 

Valentin Dinu, Ianau Narcis Iustin si Adrian Tutu au fost primii trei finalisti, in functie de voturile publicului. Premiul de 120.000 de euro i-a revenit lui Adrian Tutu.  

 

Evolutie impresionanta a botosanenilor!

Stefan Florescu s-a declarat uimit ca a reusit sa se califice in finala de pe locul I. "Ma asteptam sa trec de pe locurile 3 sau 4. Pentru mine, Romanii au talent stiam ca este o sansa de lansare, dar nu m-am asteptat sa fie chiar apogeul. Cu toate acestea, dupa semifinala, am vazut cum ceilalti concurenti au fost contactati pentru contracte. Pe mine nu m-a cautat nimeni, astfel ca singura sansa este sa castig", a spus Stefan.

Mihai Petre nu s-a aratat extrem de multumit de numarul de freestyle prezentat de Stefan, atentionandu-l pe botosaneanul de 19 ani ca trebuie sa munceasca mai mult.

"E clar ca esti talentat, ai ajuns pana aici, insa nu cred ca a fost mai bine decat in semifinala. Ai avut destule ezitari si parca nu iti terminai numarul? Si, parerea mea sincera e ca nu stiu daca numarul tau o sa aiba sanse, eu inclin sa cred ca nu. Dar e doar parerea mea, publicul voteaza, ramane de vazut ce se va intampla. Trebuie sa muncesti mult si sa te gandesti la spectacol", a spus Mihai Petre.
 
Andra, in schimb, a promis ca va interveni la prietenii ei de la CFR Cluj in favoarea lui Stefan. "Mie mi-a placut mai mult decat in semifinale ceea ce ai facut, in seara asta ai fost spectaculos, frumos. Se vede ca ai evoluat, mie mi-ai placut foarte mult si, asa cum ti-am spus la un moment dat, am niste prieteni la Cluj, nu te-a chemat nimeni, poate daca vrei cu CFR Cluj, vorbesc eu", a spus Andra.

Mai incurajator in declaratii a fost Andi Moisescu.

"Vreau sa ii spun lui Stefan ceva din suflet. Vreau sa il asigur de faptul ca el nu mai trebuia sa ne demonstreze noua nimic in legatura cu talentul lui. A facut-o, dupa parerea mea, in preselectie si in seminfinala. Este evident ca are talent. Ce poti sa faci cu o minge? Cate poti sa faci cu o minge? Parerea mea e ca in seara asta el a demonstrat mai mult decat ca are talent. A demonstrat si cum functioneaza lucrurile, in general, in lume. Cum incepi sa te pricepi un pic cu mingea, cum navalesc gagicile. Vreau sa iti spun ceva, Stefan: esti un baiat foarte talentat, pentru tine voturile sunt doar o chestiune care tine de regulile concursului. Talentul tau este castigator. In plus, esti un om minunat de la care noi am avut foarte multe de invatat si pentru asta eu iti multumesc personal", a incheiat Andi Moisescu.

Cosmin Agache a impresionat atat juriul cat si publicul cu talentul sau, executand un numar de beatbox alaturi de dansatorii de la DFC Robo.

"Cosmin, esti unul dintre concurentii mei favoriti, sunt cativa, ii numar pe degetele de la o mana. Am incredere in tine si cred ca ai facut o alegere super inteleapta pentru ca in timpul momentului tau, la un moment dat, ii vedeam doar pe cei trei baieti de acolo, care sunt si ei super talentati. Si asta stii ce inseamna? Inseamna ca e excelent pentru tine, pentru ca nu sunai ca un om. Sunai ca o masina. Atat de bine faceai! Este uimitor. Esti fantastic, copile! Bravo!", i-a spus Mihai Petre.

Si Andra a fost impresionata de Cosmin. "Esti inepuizabil, mereu gasesti sunete noi, cu tine nu mi-ar mai trebui trupa. As merge prin concerte in tara, as face economii, nu as mai avea nevoie de band. Felicitari, bravo! Cred ca mama ta este foarte mandra de tine".

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
12

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
27

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
63

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...