Adrian Sobaru: "Nu regret ce am făcut"

Adrian Sobaru: "Nu regret ce am făcut"

   Jurnalul National

Palid, cu fruntea bandajată, sprijinit de soţie, dar pe picioarele lui, Adrian Sobaru a fost externat din Spitalul Universitar ieri, în jurul orei 13:30. "Nu regret, nu-mi pare rău. Îmi e dor de copii, a spus acesta, din maşina care l-a luat de la una din intrări, în timp ce purtătorul de cuvânt al spitalului dădea declaraţii despre starea lui, la o altă intrare.

În declaraţiile date cu o săptămână în urmă, directorul spitalului, dr. Cătălin Cîrstoiu, spunea că psihologul care l-a examinat pe Sobaru a observat că pacientul manifestă "tulburare depresivă majoră cu idei interpretative şi de culpabilizare", scrie Jurnalul National.

"E încă slăbit, azi i s-au scos firele la operaţia de la frunte, trebuie să se refacă, să prindă putere, şi apoi va vorbi pe larg despre toată această situaţie", a declarat pentru Jurnalul Naţional soţia lui Adrian, Mădălina Sobaru.

Conform purtătorului de cuvânt al spitalului, dr. Leonard Grecescu, starea actuală a pacientului externat este bună, acesta urmând un tratament cu antibiotice. În lunile următoare, acesta se va prezenta periodic la spital, pentru controale.

Adrian Sobaru (42 ani), electrician la TVR, s-a aruncat pe 23 decembrie 2010 de la unul din balcoanele Parlamentului, în timp ce premierul Emil Boc se pregătea să-şi înceapă discursul. Gestul bărbatului a fost provocat de neputinţa familiei de a-şi ajuta copilul în vârstă de 15 ani, autist. Pe tricoul ce-l purta în timp ce a sărit din lojă scria: "Ne-aţi ucis viitorul copiilor".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
13

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
82

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
204

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...