Adolescenti-problema din Germania, trimisi la "reeducare" in satele din Romania

Adolescenti-problema din Germania, trimisi la "reeducare" in satele din Romania

   Libertatea

Doi adolescenţi din Germania şi-au petrecut vacanţa la o familie dintr-un sat sucevean. Un reality-show difuzat în fiecare marţi de postul TV german Kabel 1 trimite adolescenţi-problemă, care i-au adus în pragul disperării pe părinţii lor, la "reeducare" în diverse ţări ale lumii, scrie libertatea.ro.

Astfel, conform sursei citate, un băiat şi o fată din Germania, extrem de răsfăţaţi, au fost trimişi, recent, într-un sat din Suceava, la familia Cârloanţă, să vadă cum e să trăieşti în condiţii mai mult decât modeste. Michaela şi Tito au fost urcaţi în avion şi expediaţi în ceea ce credeau ei că va fi "o vacanţă de petreceri şi aventuri", însă, ajunşi la destinaţie, au fost speriaţi de modul cum urmau să trăiască timp de o săptămână.

Cazaţi în casa gazdelor din România, nemţilor li se arată cum să ajungă la toaletă. Drumul prin noroaie, până la WC-ul străvechi din curte, e pentru ei o adevărată aventură. Şi spălatul în lighean a fost tortură, iar faptul că nu şi-au putut cumpăra ţigări şi alcool a fost un chin. Mai mult, fiindcă nu au pus osul la treabă, nu li s-a mai dat nici de mâncare, aşa cum era regula în casa românilor.

Coşmarul lor s-a încheiat cu succes, după ce şi-au dat seama că într-adevăr comportamentul lor îi supără enorm pe părinţi şi au promis să fie ascultători.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
3

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
28

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
378

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...