Adolescenti prinsi la furat borduri chiar de catre viceprimarul municipiului!

Adolescenti prinsi la furat borduri chiar de catre viceprimarul municipiului!

 FLORIN GHIORGHITA  

GHIORGHITA: "Au spus ca au dat 20 lei la un sef de echipa, l-am trimis si pe acel sef de echipa la politie, sa-i cerceteze, si cei care au gresit sa plateasca!"

Doi adolescenti sunt cercetati de politie, dupa ce au fost surprinsi de viceprimarul municipiului Botosani, Florin Ghiorghita, in timp ce luau bordurile care erau schimbate pe strada I.C.Bratianu. Desi viceprimarul spune ca a incercat sa aiba o discutie cu cei doi tineri fara a solicita politia, acest lucru nu a fost posibil, edilul alegandu-se doar cu injurii din partea celor doi adolescenti.

"Astazi am gasit doua persoane furand borduri pe strada I.C. Bratianu, am chemat Politia Comunitara, i-au luat in duba si i-au dus la Politie si acum asteptam sa vedem ce se intampla. A fost si o discutie acolo, eu i-am rugat sa le aduca inapoi, sa nu ajugem la Politie, dar ne-au tratat cu sictir, ne-au mai si injurat, si atunci am chemat Politia. Au spus ca au dat 20 lei la un sef de echipa, l-am trimis si pe acel sef de echipa la politie, sa-i cerceteze, si cei care au gresit sa plateasca. Erau doi adolescenti, care spuneau ca tatal lor le-a spus sa care borduri", a spus Florin Ghiorghita.

Viceprimarul a mai spus ca bordurile vechi care sunt inlocuite acum in municipiul Botosani vor fi folosite la amenajarea parcarilor din interiorul cartierelor sau la pietruirea strazilor.

"La ora actuala ele sunt depozitate la obor si la groapa de gunoi a municipiului, intr-o locatie stabilita cu cei de la Urban Serv, pentru ca este o cantitate destul de mare, si o parte sunt depozitate in curte la Conrec, cele pe care ei le refolosesc", a completat Ghiorghita.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
30

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...

Calendar ortodox: Cinstim astăzi Învierea Domnului (Sfintele Paşti)

astăzi, 07:58
5

Numim sărbătoarea de azi Paști, după cuvântul care în vechiul grai evreiesc însemnează trecere; fiindcă aceasta este ziua în care Dumnezeu a adus, la început, lumea...

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
216

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...