Adolescent violat în pădurea Rediu de un bărbat din Suceava. Polițiștii au întocmit dosar penal

Adolescent violat în pădurea Rediu de un bărbat din Suceava. Polițiștii au întocmit dosar penal

Un adolescent, în vârstă de 17 ani, a trăit clipe de groază în noaptea de luni spre marți, când a ajuns victima unui bărbat din Suceava.

Adolescentul ar fi fost abordat de bărbatul, în vârstă de 37 de ani, pe un site pentru homosexuali. Cei doi au stabilit o întâlnire, iar la un moment dat individul l-a dus pe băiat cu mașina în pădurea de la Rediu.

Acolo, bărbatul a devenit agresiv cu adolescentul și l-a violat.

„Avem înregistrat un dosar penal pentru infracțiunea de viol. A fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei și sunt continuate cercetările pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se vor impune”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ce spune „vocea” elevilor din Botoșani despre măsura desființării intrării separate a profesorilor: „Nu reprezintă o prioritate în acest moment...”

astăzi, 15:51
229

Măsura propusă de Consiliul Național al Elevilor cu privire la desființarea intrării separate a profesorilor, în școli, a stârnit vâlvă atât printre elevi, cât și...

Zeci de botoșăneni au încins Hora Unirii pe Pietonal (foto, video)

Vineri, 1 Decembrie 2023
1000

Ziua Națională a României a fost sărbătorită de dimineață până seara de zeci de botoșăneni, care fie au participat la diverse activități, fie au fost alături de familie.Pe...

1 Decembrie la Botoșani: cetățenii au ieșit pentru o paradă „fastuoasă” și s-au ales cu un concert popular pe Unirii (foto, video)

Vineri, 1 Decembrie 2023
3557

Adunați cu mic, cu mare în Centrul Istoric al orașului, însă într-un număr redus în comparație cu anii trecuți, botoșănenii au participat la momente festive. S-a intona...