Adolescent violat în pădurea Rediu de un bărbat din Suceava. Polițiștii au întocmit dosar penal

Adolescent violat în pădurea Rediu de un bărbat din Suceava. Polițiștii au întocmit dosar penal

Un adolescent, în vârstă de 17 ani, a trăit clipe de groază în noaptea de luni spre marți, când a ajuns victima unui bărbat din Suceava.

Adolescentul ar fi fost abordat de bărbatul, în vârstă de 37 de ani, pe un site pentru homosexuali. Cei doi au stabilit o întâlnire, iar la un moment dat individul l-a dus pe băiat cu mașina în pădurea de la Rediu.

Acolo, bărbatul a devenit agresiv cu adolescentul și l-a violat.

„Avem înregistrat un dosar penal pentru infracțiunea de viol. A fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei și sunt continuate cercetările pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se vor impune”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

astăzi, 13:50
135

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
631

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
606

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...