Adolescent prins după ce a furat dintr-un bar!

Adolescent prins după ce a furat dintr-un bar!
Un adolescent din judeţul Botoşani este cercetat de poliţişti după ce a fost prins având asupra sa bunuri furate dintr-un bar.

La data de 23 ianuarie, ora 11.57, Poliția municipiului Vatra Dornei,  a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de o femeie de 68 de ani, din localitate, despre faptul că, dintr-un bar de pe raza localității, persoane necunoscute au sustras mai multe cartușe de țigări.
           
În urma măsurilor întreprinse de polițiști,  autorul a fost identificat ca fiind un minor de 16 ani, din judeţul Botoşani, de la care s-au recuperat  2 cartuşe  de ţigări.
           
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști pentru recuperarea prejudiciului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
18

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
101

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
24

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...