Admiterea de toamna: Vezi ce locuri libere sunt la Iasi!

Admiterea de toamna: Vezi ce locuri libere sunt la Iasi!
Universitatile de stat iesene pun la bataie ultimele locuri ramase neocupate dupa admiterea din vara. Astfel, dupa ce s-a finalizat inscrierea, admiterea si confirmarea candidatilor pentru studiile de licenta si masterat in sesiunea din iulie 2009, pe parcursul lunii septembrie 2009, pentru restul locurilor ramase neocupate se organizeaza o noua sesiune de admitere.

In topul universitatilor unde au mai ramas locuri disponibile se afla Universitatea Al. I. Cuza (UAIC) unde la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor sunt 912 locuri atat la studii de licenta, cat si de master, toate la taxa.

La Educatie Fizica si Sport sunt 71 de locuri la taxa, iar la master 185 de locuri, dintre care doar trei cu finantare de la buget, iar la Facultatea de Chimie mai sunt disponibile 97 de locuri la taxa.

Pana pe 7 septembrie urmeaza ca si restul facultatilor de la Cuza sa afiseze locurile ramase libere pentru admiterea de toamna care se va desfasura in perioada 7-12 septembrie.

Universitatea Tehnica Gh. Asachi (UTI), unde inscrierile au loc pana pe 14 septembrie, are cele mai multe locuri ramase libere cu finantare de la buget, respectiv 243 la cele 11 facultati si 1.173 la taxa.

Cele mai multe sunt disponibile la Textile si Pielarie si Management Industrial, cu 120 la buget si 248 la taxa, respectiv la Facultatea de Constructii si Instalatii, unde mai sunt disponibile 267 de locuri doar la taxa.

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Ion Ionescu de la Brad, pentru sesiunea de admitere din toamna, mai are 170 de locuri la studii de licenta, doar 4 fiind cu finantare de la buget la specializarea Biologie.

La USAMV, admiterea este programata in perioada 7-10 septembrie.

La Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) Gr.T. Popa, peste 98 la suta din locurile scoase pentru admiterea din vara au fost deja ocupate si confirmate de candidati.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
394

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
417

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
244

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...