Adjunctul de la Eco Sal solicită majorarea indemnizaţiilor membrilor CA! Vezi ce sumă propune

Unul dintre şefii societăţii Eco Sal, înfiinţată anul trecut şi care funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean, vrea indemnizaţii mai mari pentru membrii Consiliului de Administraţie, deşi până acum societatea a funcţionat doar pe hârtie şi nu a derulat niciun fel de activitate.

Propunerea a venit din partea directorului adjunct al Eco Sal, Viorel Coman, căruia i se pare că indemnizaţia de 300 de lei stabilită pentru cei şapte membri ai CA este prea mică, motiv pentru care a propus ca aceasta să fie majorată la 500 de lei.

Propunerea a fost făcută în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor de la această societate.

Coman spune că a cerut această mărire a indemnizaţiei pentru că membrii CA iau decizii, deşi până acum au figurat doar cu numele în conducerea acestei firme.
 
"Un manager bun trebuie să aibă grijă să recompenseze angajaţii", a spus Viorel Coman.

Membrii CA de la Eco Sal nu sunt remunerati pe perioada cat societatea nu functioneaza, in schimb sunt platiti cei doi directori, respectiv Cristian Lazarovici, cu 2.600 lei, si Viorel Coman, cu 1.500 lei.

"Vă spun ce am făcut pâna acum. Am facut dosarul pentru licenţiere, am fost la Bucureşti şi l-am depus.
În momentul în care directorul, domnul Cristi Lazarovici, a avut o problemă, şi-a luat concediu, cineva trebuia să faca ceva. Într-o firmă trebuie să existe continuitate", a mai spus Viorel Coman.

Din CA al Eco Sal fac parte Dorin Birta, Ştefan Narcis, Viorel Coman, Cristian Lazarovici, Mihail Gheorghiu, Ionut Carnu şi Lucian Diac.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gest admirabil al unui pompier botoșănean: Și-a ”dăruit” ziua de naștere copiilor sinistraților din Galați! (Foto)

astăzi, 11:52

Copiii văd și simt lucrurile altfel, iar aceste zile, în care s-au văzut nevoiți să își părăsească propria casă, le vor rămâne în minte pentru totdeauna. Sunt putern...

Postul Părintelui Ionică, scos la concurs. Cine se poate înscrie și care sunt condițiile!

astăzi, 11:23

Dintre cele trei posturi clericale anunțate de Mitropolia Moldovei, două sunt din județul Botoșani. Este vorba despre postul de preot paroh la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din mun...

Razie de amploare în zonele ”fierbinți” din Botoșani! Două persoane băgate după gratii, amenzi de peste 20.000 de lei! (Foto)

astăzi, 10:57

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a Inspectoratului General pentru Imigrări, a Inspectoratului Județean de Jandarmi  ...