ADA MACOVEI: Imi asum raspunderea pentru absolventii de la "Spiru Haret"! -Vezi rezultatele la titularizare

ADA MACOVEI: Imi asum raspunderea pentru absolventii de la "Spiru Haret"! -Vezi rezultatele la titularizare

 ADA MACOVEI, inspector general ISJ Botosani  

Inspectorul general Ada Macovei isi asuma raspunderea pentru absolventii Universitatii Spiru Haret care au participat la examenul de titularizare, asta dupa ce ministrul Educatiei a dispus ca cei in cauza sa fie eliminati, chiar daca au fost acceptati la examen.

Este vorba despre aproximativ 200 de cadre didactice care au absolvit facultati la universitatea amintita, in anii anteriori. Alti 35 de candidati, care au absolvit in acest an, nu au fost primiti deloc in salile de examen.

"Atata timp cat diplomele sunt valabile, ei nu vor fi eliminati. In cazul in care diplomele se vor anula, automat se va anula si titularizarea. Voi suporta toate consecintele, chiar daca ordinul de la Ministerul Educatiei era sa le anulam diplomele", a declarat astazi Ada Macovei, sefa invatamantului botosanean.

Conform celor precizate de inspectorul general, ordinul de la minister a fost doar verbal, pana in prezent neexistand un act oficial in acest sens.

"Daca voi actiona dupa un ordin verbal, oamenii pot sa ma dea in judecata", a completat Ada Macovei.

In Botosani, dupa afisarea rezultatelor examenului de titularizare s-au inregistrat, pana sambata la orele amiezii, 25 de contestatii la centrul de examinare de la Colegiul Laurian si 22 la centrul de la Colegiul Eminescu.

Notele obtinute de candidati sunt intre 1 si 10.

VEZI AICI REZULTATELE LA TITULARIZARE, INAINTE DE CONTESTATII

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de elevi botoșăneni au participat la Conferința Județeană „Educăm pentru viitor!” (foto, video)

Vineri, 10 Mai 2024
150

Vineri dimineață, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoșani, începând cu ora 11:00, s-a desfășurat Conferința Județeană „Educăm pentru viitor!&...

Un polițist din Botoșani, abia ieșit la pensie, a murit la doar 46 de ani! (foto)

Vineri, 10 Mai 2024
4806

Doliu și la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, după ce un coleg abia ieșit la pensie a trecut la cele veșnice.Agent șef principal de poliție Adrian Sobîrneț a mu...

Vrei să devii jandarm? Mai ai doar patru zile la dispoziție pentru a păși spre o carieră în Jandarmeria Română!

Vineri, 10 Mai 2024
281

Jandarmii din imagini au făcut acest „pas" cu câțiva ani în urmă, din dorința de a avea un loc de muncă sigur, care să le ofere satisfacții profesionale și personale și...