Accidentul soldat cu trei morți și un rănit a fost provocat de un polițist

Accidentul soldat cu trei morți și un rănit a fost provocat de un polițist

Tragedia rutieră petrecută, în noaptea de duminică spre luni, pe Drumul Național 29 C, între localitățile Ripiceni și Manoleasa, a fost provocată de către un polițist aflat în timpul liber, au declarat surse judiciare. Trei persoane au murit în urma evenimentului, inclusiv șoferul.

Conducătorul auto era angajat al Inspectoratului de Poliție Județean din Iași. Accidentul a avut loc în momentul în care agentul de poliție, aflat în timpul liber, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat cu autoturismul personal în afara părții carosabile.

În urma impactului, șoferul și doi tineri de 22, respectiv 24 de ani, au decedat. Un alt pasager, în vârstă de 24 ani, a fost transportat la spital de un echipaj SMURD, cu fractură de antebraț.

„Autoturismul în care se aflau cei patru s-a răsturnat pe un câmp, într-un lan de porumb. Cei trei tineri decedați au fost găsiți pe câmp. Al patrulea pasager era în mașină. La locul intervenției au ajuns și două echipaje medicale ale SAJ, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei trei”, a relatat Lupu.

Poliția a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pe fapte, pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor producerii tragediei.

 

Spune-ne opinia ta