Accidentul din zona Bisericii Sf. Gheorghe, provocat de un politist!

Accidentul din zona Bisericii Sf. Gheorghe, provocat de un politist!
O femeie insarcinata, din Botosani, si baietelul ei de 10 ani, au incercat sa traverseze strada in dreptul trecerii de pietoni din apropierea Bisericii Sfantul Gheorghe, din municipiu.

Nu au mai apucat sa ajunga pe partea cealalta a strazii, intrucat au fost loviti de un autoturism marca Cielo, condus de Viorel G., agent-sef in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Botosani.

Martorii au povestit ca femeia, Monalisa C., in varsta de 35 de ani, a incercat sa taie intersectia si ca, in momentul producerii accidentului, nu se afla pe marcajul pietonal.

La locul producerii evenimentului rutier au ajuns echipaje de la Ambulanta si Politie. Mama copilului acuza dureri la nivelul spatelui si la mana si piciorul drept, baiatul de 10 ani scapand teafar.

Cadrele medicale au precizat ca victima este in afara pericolului, sarcina nefiindu-i afectata. Femeia a fost totusi transportata si la Maternitate, pentru un consult de specialitate.

"Declaratiile sunt impartite si nu putem deocamdata stabili cu exactitate locul accidentului. Martorii spun ca impactul a avut loc dincolo de trecerea de pietoni. Urmeaza sa stam de vorba si cu victima, pentru a putea solutiona acest caz", a declarat agentul-sef Dan Constantin, din cadrul Serviciului Politiei Rutiere, care are acum dificila sarcina de a cerceta accidentul produs de colegul sau.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
11

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
48

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
92

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...