ACCIDENT! TIR încărcat cu porumb, răsturnat pe drumul Botoşani-Săveni! FOTO, VIDEO - UPDATE

Un TIR încărcat cu porumb, care venea marţi la amiază de la Săveni către Botoşani s-a răsturnat pe raza localităţii Unţeni de-a curmezişul şoselei. Ca prin minune, şoferul nu a fost rănit grav.

Camionul, înmatriculat în judeţul Buzău, a intrat în balans într-o curbă la stânga, a ieşit de pe partea carosabilă, a atins un copac după care s-a răsturnat de-a curmezişul drumului naţional, blocând circulaţia pe cele două sensuri.

Şoferul a reuşit să iasă singur din cabină, fiind rănit uşor la cap. La faţa locului a ajuns şi un echipaj de Ambulanţă, cadrele medicale acordându-i îngrijiri şoferului care nu a dorit să meargă la spital.

Bărbatul, care este din Brăila, trebuia să ajungă cu marfa la Prahova, în faţa sa fiind şi alţi colegi care transportau cereale, acesta grăbindu-se să îi ajungă.
 
“Conducatorul auto nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga, în pantă, s-a răsturnat, blocând traficul pe drumul naţional. Am luat măsuri astfel încât drumul să nu fie complet blocat şi aşteptăm ajutoare pentru a putea îndrepta şi a elibera complet partea carosabilă. Şoferul nu este din zonă, s-a grăbit şi necunoscând configuraţia drumului s-a răsturnat", a declarat Ionuţ Apostol, din cadrul Poliţiei Rutiere Botoşani.  

Întreaga cantitate de porumb s-a împrăştiat în şantul de pe marginea drumului.

UPDATE: Ora 13:20: Un alt camion a reusit sa traga TIR-ul pe marginea drumului, pentru ca mai apoi sa poata fi repus pe roti. La fata locului au ajuns si pompierii, pentru ca sunt scurgeri de carburanti. Politistii incearca sa gaseasca o macara pentru a repune pe roi TIR-ul.
 






























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un colegiu de renume și o școală rurală din Botoșani, decorate de Klaus Iohannis de Ziua Educaţiei!

astăzi, 13:05

”Onorăm rolul esenţial al tuturor celor care sunt parte a procesului de învăţământ în ghidarea tinerilor noştri pe calea cunoaşterii şi a asumării valorilor pe care se...

Carmen, o mamă văduvă din Botoșani, are nevoie urgent de ajutor după operație! (Foto)

astăzi, 12:41

”O poate aduce cineva cu mașina de la spitalul din Iași sau o poate ajuta cineva cu bani pentru a căuta o mașină care să o aducă acasă?”, este mesajul transmis public de către pre...

Diplomă de Vrednicie pentru botoșăneanul care salvează inimi: ”Este o onoare care ne amintește de misiunea noastră profundă” (Foto)

astăzi, 10:48

Vlad Plăcintă a primit, din partea Înalt Prea Sfinției Sale Teofan, Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, Diploma de Vrednicie pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul ...